Spelersvrouw.nl

Joy Vivian, de vriendin van Marco Rente

Joy Vivian is de vriendin van Marco Rente, een Duitse voetballer die op 3 augustus 2020 bij Heracles Almelo tekende. Eerder kwam de centrale verdediger uit voor Borussia Dortmund en diverse Duitse amateurploegen.

Inhoudsopgave

Joy Vivian en Marco samen

Op 28 december 2021 postte Marco een foto kussend met Joy Vivian. Dit deed de relatie van de twee bevestigen en tegenwoordig lijken ze onafscheidelijk te zijn.

Isabelle ex-vriendin Marco Rente

Isabelle is een 26-jarige fitness-influencer en motivator. Bovendien doet ze ook steeds meer werk als fotomodel, doorgaans in sportkleding gehuld. Ze kreeg in 2018 een relatie met Marco Rente en verhuisde (deels) met hem mee naar Dortmund. Isabelle is zelf opgegroeid en groot geworden in Westerwald. Helaas is deze relatie ten einde gekomen in waarschijnlijk 2021

Marco Rente speelde bij Borussia Dortmund

Marco Rente doorliep de jeugdopleiding van SF Siegen en stapte in 2017 over naar TuS Erndtebr├╝ck. Na een goed jaar bij laatstgenoemde pikte de nationale grootmacht Borussia Dortmund hem op voor de beloftenploeg, die uitkomt op het vierde niveau van Duitsland. In het seizoen 2019/2020 kwam Rente tot 22 wedstrijden, waarmee hij een eerste buitenlandse transfer verdiende.

Marco Rente voetballer Heracles Almelo

In augustus 2020 tekende Marco Rente namelijk op 23-jarige leeftijd en in het bijzijn van zijn vriendin Isabelle bij Heracles Almelo: voor drie jaar maar liefst.

“Heracles Almelo staat bekend als een club waar je als speler tijd en ruimte krijgt om te groeien. Gesprekken met Tim Gilissen en trainer Frank Wormuth hebben dat bevestigd. Ik wil hier een volgende stap in mijn ontwikkeling maken en zo mijn bijdrage leveren aan de prestaties van de club”, reageerde Rente op zijn overstap.

En diezelfde Gilissen, directeur van Heracles, vulde aan: “Met Marco erbij hebben we de benodigde extra rechter centrale verdediger. Hij heeft de kenmerken die we zoeken op die positie. We denken dat hij het in zich heeft binnen afzienbare tijd door te groeien naar het vereiste Eredivisieniveau.”