Spelersvrouw.nl

Isabelle Twisk de vriendin van Zian Flemming

Isabelle Twisk is de vriendin van Zian Flemming, een Nederlandse voetballer die uitkomt voor Millwall Fc. Het seizoen 2019/2020 werd hij nog door de club uit Overijssel verhuurd aan NEC Nijmegen, hierna speelde hij nog twee seizoenen voor Fortuna Sittard. Daarna verkaste hij naar Engeland. Zijn jeugdopleiding genoot hij bij AFC Ajax.

Inhoudsopgave

Isabelle Twisk vriendin Zian Flemming

Isabelle Charlotte Josephina Twisk, zoals haar volledige naam luidt, is een knappe krullenbol met Indonesische roots. Ze woont in Amsterdam, maar is steeds vaker in Zwolle te vinden aangezien haar grote liefde Zian Flemming daar voor PEC voetbalt.

Isabelle Twisk is een echte fitgirl die regelmatig in de sportschool te vinden is. Op de sociale media probeert ze haar volgers ook in beweging te krijgen met mooie, sportieve kiekjes. Ze mag dan ook met recht de titel van ‘fitfluencer’ dragen. Ook poseert ze als model voor met name kledingwinkels en modemerken. Zian en Isabelle hebben al sinds 2015 een relatie.

© Instagram

Zian Flemming voetbalde bij Ajax en NEC

De in 1998 in Amsterdam geboren Zian Flemming leefde jarenlang zijn droom door in het shirt van zijn grote liefde Ajax te mogen spelen. In 2018 moest hij echter eieren voor zijn geld kiezen en vertrok hij voor een transfersom van minstens 125.000 euro van Ajax naar PEC Zwolle, waar hij meer uitzicht op speelminuten had.

In Zwolle begon de aanvallende middenvelder annex spits alleraardigst, maar toch verhuurde PEC hem uiteindelijk in september 2019 voor één seizoen aan Keuken Kampioen Divisie-club NEC. In Nijmegen was Flemming een belangrijke kracht met bijvoorbeeld maar liefst dertien goals, waardoor hij in de zomer van 2020 als een betere voetballer terugkeerde in Overijssel. Samen met zijn vriendin Isabelle Twisk, natuurlijk.

Zian Flemming speler NEC

“Het was fijn om gewoon elke week vast te spelen. In mijn eerste jaar bij PEC Zwolle was het af en toe een beetje op en af. Dan weer wel spelen, dan weer niet. Het was wel even fijn om die stabiliteit te hebben en dat hoop ik nu hier ook te kunnen pakken”, zei Flemming over zijn tijd bij NEC, in gesprek met RTV Oost.

Nu wil hij – als echte spits – ook bij PEC Zwolle gaan slagen. “Het doel is om minimaal een jaar te knallen bij PEC Zwolle en eigenlijk hetzelfde te presteren als vorig jaar bij NEC. En ik denk dat dat kan, ook in de Eredivisie.” Hoe dan ook kan Zian Flemming ten alle tijden op de steun van zijn vriendin Isabelle Twisk rekenen!