Spelersvrouw.nl

Isabelle da Silva is de vrouw van Thiago Silva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 16 oktober 2022

Laatst Geüpdatet: 23 september 2023

Isabelle da Silva is de vrouw van Thiago Silva. Het stel is al getrouwd sinds 2005. Ze waren daarvoor al enkele jaren samen. Op dit moment hebben Isabelle en Thiago twee kinderen: Isago Silva en Lago Silva. Over de hele wereld heeft het stel verschillende huizen. Ze hebben huizen in de volgende steden: Parijs, Rio de Janeiro en Londen. Ze lijken op dit moment erg gelukkig met elkaar, Thiago en Isabelle zijn al 17 jaar gelukkig getrouwd.

Inhoudsopgave

Alles over Isabelle da Silva

Isabelle da Silva is de vrouw van Chelsea-ster Thiago Silva. Zij is geboren op 11 maart 1987 in Rio de Janeiro, Brazilië.  Op dit moment zorgt Isabelle voor de kinderen en werkt zijn als influencer en model. Wat voor opleiding ze heeft gevolgd, is niet bekend. Wel, weten we dat ze een middelbareschooldiploma heeft. 

Op haar Instagram-account deelt ze alles over haar dagelijks leven. Ze houdt van fitness en kleding, ook gaat Isabelle graag naar een wedstrijd van haar man. De vrouw van Thiago Silva is fanatiek voetbalfan.

De carrière van Thiago Silva

Thiago Silva begon zijn carrière bij de jeugd van Fluminense, uiteindelijk kreeg hij hier geen contract. De club bood dit namelijk niet aan. Nadat hij een contract tekende bij Rio Grande do Sul, werd hij al snel verkocht aan Juventude. Deze Braziliaanse club komt uit in de hoogste voetbalcompetitie. Op 1 januari 2005 werd hij verkocht aan FC Porto, exact één jaar later werd Thiago Silva verkocht aan Dinamo Moskou, waarna Silva verhuurd werd aan de club waar het allemaal begon.

In het seizoen 2009/2010 brak hij definitief door bij AC Milan. Hij speelde hier tot 14 juli 2012. Toen werd hij voor 42 miljoen euro verkocht aan Paris Saint-Germain. De Braziliaanse verdediger speelde hier 8 jaar, waarin hij 315 wedstrijden speelde en 17 keer scoorde.

Het vertrek naar Chelsea

Op 28 augustus 2020 kwam Thiago Silva transfervrij over van Paris Saint-Germain naar Chelsea. Bij deze Engelse club heeft de Braziliaanse verdediger een contract tot 30 juni 2023. Op 3 januari 2022 rekende hij voor het laatst bij. De man van Isabelle da Silva is een vaste waarde voor Chelsea. Thiago speelt samen met onder andere: Christian Pulisic, Pierre-Emerick Aubameyang, Mason Mount en N’Golo Kanté.

© thiagosilva

De interlandcarrière van Thiago Silva

De Braziliaanse verdediger maakte zijn debuut op 12 oktober 2008 voor de nationale ploeg. Op dit moment mag Thiago zichzelf ‘aanvoerder’ noemen. Tot nu toe speelde Silva 108 wedstrijden voor Brazilië, waarin de aanvoerder 7 keer het net wist te vinden.

Bij de nationale ploeg speelt de ervaren verdediger samen met onder andere: Neymar, Antony, Roberto Firmino en Alisson Becker.

Thiago Silva: vermogen en salaris

Thiago Silva verdient al jaren méér dan 10 miljoen euro per jaar. Hij heeft meerdere huizen en doet over het algemeen ‘slimme investeringen’ met zijn geld. Hierdoor heeft hij een geschat vermogen van 85 miljoen euro. Op dit moment verdient Thiago Silva zo’n 10 miljoen euro per jaar.