Spelersvrouw.nl

Isabell Stromberg vrouw van Kristoffer Peterson

Isabell Stromberg is de vrouw van Kristoffer Peterson, een Zweedse speler van voetbalclub FC Utrecht. De twee zijn inmiddels al meer dan twee jaar samen en kregen in april 2018 hun eerste kindje: een zoontje genaamd Alessio. Inmiddels is ook broertje Matheo op aarde gezet.

Inhoudsopgave

Isabell Stromberg vrouw Kristoffer Peterson

Isabell Stromberg is, zoals haar naam al doet vermoeden, net als haar man Kristoffer Peterson geboren in Zweden.

Ze heeft een passie voor fotograferen en staat zelf ook met enige regelmaat in het vizier van het fototoestel. Verder richt Isabell zich vooral op het grootbrengen van Alessio en diens kleine broertje Matheo.

Zijn beste periode als profvoetballer kende Kristoffer Peterson, die in 1994 geboren is in Göteborg, bij Heracles Almelo. Daarvoor had hij echter al de nodige clubs versleten. Zo begon de dribbelaar in de jeugd bij Liverpool FC en belandde hij via Tranmere Rovers in 2016 in Nederland, bij FC Utrecht.

Die club verhuurde hem allereerst aan Roda JC en deed hem vervolgens definitief van de hand: bij Heracles brak Peterson door, waarna hij in 2019 tekende bij Swansea City.

© Instagram

Kristoffer Peterson naar FC Utrecht vanwege EK 2020

Kristoffer en vriendin Isabell Stromberg verhuisden zodoende naar Wales, maar keerden in januari 2020 al weer terug naar ons kikkerlandje. Oude liefde FC Utrecht huurt Peterson namelijk met optie tot koop van Swansea.

Technisch directeur Jordy Zuidam zei over zijn aanwinst: “Nu de kans zich voordeed om Kristoffer terug te halen hebben we niet getwijfeld. We zijn erg tevreden dat we een optie tot koop hebben bedongen met het oog op de toekomst.”

Vriendin Isabell Stromberg verhuist mee terug naar Nederland

“Hij is een welkome versterking voor de huidige selectie en voegt daar extra kwaliteit aan toe. Hij is bovendien een publiekslieveling en erg gedreven succesvol te zijn, ook omdat hij deze zomer deel wil uitmaken van de Zweedse EK-selectie.”

Tot die tijd zullen vriendin Isabell Stromberg en zoontjes Alessio en Matheo ongetwijfeld zeer regelmatig plaatsnemen op de tribune van de Galgenwaard, om hun grote liefde en papa aan het werk te zien!