Search

Dit is de KNAPPE vriendin van AMIN YOUNES!

Hij heeft de lengte van Marc Overmars, maar voorlopig nog niet het rendement. AMIN YOUNES heeft een haat-liefde verhouding met het Ajax-publiek. Thuis wacht echter zijn knappe vriendin Sarah op hem. Benieuwd of hij dan ook steevast naar binnen komt om te schieten..

We waarschuwen je vast: Amin Younes is niet echt een uitbundige voetballer. We vinden hem zelfs nogal saai. Wat dat betreft lijkt hij wel een beetje op teamgenoot KASPER DOLBERG, die eveneens nogal op zichzelf is en net als Younes wel een hele leuke vriendin heeft gescoord. De vriendin van Dolberg kun je trouwens hier checken.

Younes vindt het eigenlijk maar niks om voetballer te zijn. ,,Ik ben een stille jongen en ik kan me soms best ongemakkelijk voelen van alle aandacht die je als profvoetballer krijgt”, vertelde hij in een interview op de site van Ajax. De aanvaller is zelf zo verlegen dat hij zijn vriendin SARAH niet eens durfde aan te spreken! ,,Sarah is mijn verloofde. We zijn heel gelukkig samen op IJburg. Sarah en ik leerden elkaar kennen toen ik bij Borussia Mönchengladbach speelde. Ik ben een beetje een verlegen jongen, dus ik durfde niet direct op haar af te stappen. Sarah heeft in dat opzicht het voortouw genomen. Ze is heel bijzonder. Rustig, net als ik. Ja, onze karakters lijken best op elkaar en dat maakt alles een stuk makkelijker. Bovendien is het geloof voor ons allebei heel belangrijk. Sarah is christen, ik ben moslim. We begrijpen elkaar.”

Amin Younes heeft een relatie met Sarah

Hoewel veel mensen denken dat Younes een echte Duitser is, speelt Libanon een belangrijke rol in zijn leven: ,,Ik ben opgegroeid in een heel warm en kleurrijk gezin. Mijn moeder is Duitse en mijn vader Libanees. Zodra ik vrij ben zorg ik dat ik in Libanon ben. Mijn familie en ik hebben er een kleine voetbalacademie opgezet voor kinderen. Mijn oom traint daar jonge kinderen van de nabijgelegen school. Als ik daar ben besteed ik mijn volledige vakantie aan het voetballen en trainen met de plaatselijke jeugd. Ik vind het mooi om tijd met die kinderen door te brengen. We eten met z’n allen, maken uitjes naar het strand en genieten samen van voetbal.”

De aanvaller is niet alleen stil en verlegen, hij heeft ook andere hobby’s dan de meeste voetballers: ,,Ik ben niet echt het type dat op een strand gaat liggen tijdens mijn vakantie. Daar is overigens helemaal niets mis mee hoor. Van de dingen die ik doe in Libanon kan ik juist ontspannen. Ook thuis ben ik geen jongen die languit op de bank gaat liggen na een wedstrijd of training. Ik ben altijd bezig, bel mijn jongere broertje dagelijks en ik lees graag.”

Salaris Amin Younes

Overigens is Sarah niet de eerste vriendin van Younes. Eerder had hij een relatie met Petrina, in de tijd dat hij nog in Duitsland voetbalde. We hebben ook voor je gezocht wat het salaris is van Amin Younes. Hoewel het nergens bevestigd wordt, schatten wij zijn loon in op circa 8 ton per jaar. Bij Ajax geldt immers een salarisplafond van één miljoen euro.