Spelersvrouw.nl

Inge Zijdenbos vrouw van John de Wolf

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 31 oktober 2019

Laatst Geüpdatet: 4 maart 2023

John de Wolf heeft een nieuwe vriendin. De huidige assistent-trainer van Feyenoord verloor zijn hart aan de knappe Inge Zijdenbos. Eerder had hij al een lange relatie en zelfs een huwelijk met Ingrid, terwijl de roddelpers speculeerde over affaires met Rebecca Loos en zelfs Rachel Hazes. Inmiddels zijn de twee gelukkig getrouwd.

Inhoudsopgave

Inge Zijdenbos vriendin van John de Wolf

Lang leek het erop dat Ingrid de liefde van zijn leven zou zijn. John de Wolf kreeg met haar zelfs drie kinderen: Rodney, Desley en Stacey. Toch liep het huwelijk spaak.

Zelf zeiden ze dat de breuk een indirect gevolg was van het feit dat John ‘niet goed om kon gaan met het zwarte gat, na het stoppen als profvoetballer’, maar er gingen ook wel erg veel geluiden over vreemdgaan door de bikkelharde voormalig Nederlands Elftal-verdediger.

© Instagram

John de Wolf was getrouwd met Ingrid

Gelukkig is John de Wolf nu dus zijn hart opnieuw verloren, aan Inge Zijdenbos. “Ze is niet alleen mooi, maar ook verzorgend. Ze kan het met alle kinderen goed vinden.. Wat een geweldig wijf, hè?”, stelde de oer-Feyenoorder al eens in het blad Story.

Ze leerden elkaar kennen bij.. een stoplicht. “Ja, echt! Ze stond naast me bij het eerste stoplicht en toen dacht ik al: ‘pfoe, wat een mooie vrouw’. Bij het tweede stoplicht weer. Toen deed ik het raampje naar beneden, ik was inmiddels twee jaar een vrije jongen, en zei de slechtste openingszin ooit: ‘Heb je me gisteravond gezien met mijn armbandenlijn op SBS?'”

John de Wolf bij FOX Sports en Feyenoord

De laatste jaren was John de Wolf trainer van amateurclub SV Spakenburg en vaste analist op voetbalbetaalzender FOX Sports, maar per 31 oktober 2019 ruilde hij die banen in voor een droomjob: het assistent-trainerschap bij ‘zíjn’ Feyenoord.

De Wolf is er de rechterhand van Dick Advocaat. Een droom kwam uit, want naast vriendin Inge is Feyenoord natuurlijk zijn tweede grote liefde.