Spelersvrouw.nl

Hope Solo, de mooiste keepster van het vrouwenvoetbal

Hope Solo

Vrouwenvoetbal saai? Niet als je de verhalen achter de speelsters kent. Neem nu Hope Solo, keepster van het Amerikaanse elftal en Seattle Reign. Zij ziet er niet alleen bijzonder aantrekkelijk uit, maar deelt dat bovendien graag met u middels pikante fotoshoots!

Althans, meestal.. Hope Solo wordt regelmatig op de gevoelige plaat vastgelegd voor shoots in tijdschriften en bladen. Tot zover weinig bijzonders, immers, ook onze eigen Anouk Hoogendijk poseert geregeld. Alleen het is de vraag of Hoogendijk in haar slaapkamer dezelfde selfie’s maakt als de doelvrouw van de United States of Amerika.

Hope blijkt zichzelf namelijk graag naakt te fotograferen. En omdat ze die foto’s ook op haar computer plaatste, werd ze slachtoffer van hacking. Onbekenden kraakten haar computer en maakten de weinig aan de verbeelding overlatende kiekjes openbaar. ,,Treurig en onfortuinlijk dat de publicatie van een aantal intieme foto’s, door haar zelf genomen, online zijn gezet”, stelde haar advocaat.

Hope Solo zorgt voor veel tumult

Dat is overigens niet het enige rauwe randje aan Hope Solo. Mevrouw moest ook al eens voor de rechter verschijnen op verdenking van huiselijk geweld tegen haar schoonzus en neefje. Desondanks is ze geen vrijgezel. Nog altijd heeft ze een relatie met Jerramy Stevens. Stevens is – u verwacht het niet – ook geen lieverdje en werd al eens veroordeeld voor rijden onder invloed. Ook Hope heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om het innemen van alcohol. Dat zou allemaal te maken hebben met een moeilijke jeugd. Middels therapie hoopt ze haar agressie en drankzucht in de toekomst te kunnen beteugelen.

En mocht u ook nog wat over de sportieve carrière willen weten. Hope Solo voetbalde vooral aan de andere kant van de plas, met uitzondering van een jaartje in het Franse Lyon en een jaar in het Zweedse Göteborg. In 2009 werd ze Amerikaans voetbalster van het jaar en heeft een imposante erelijst, met oa een WK-zege.