Spelersvrouw.nl

Het meest stabiele en trouwe WK elftal (en hun vrouwen)

Je bent jong, hebt bakken met geld, oneindige faam en de wereld ligt aan je voeten. Het is de ultieme cocktail om ten prooi te vallen aan alle verleidingen die op je afkomen. Een lange, stabiele relatie is in het profvoetbal dan ook even zeldzaam als een WK in de winter. In deze lijst vind je het ultieme elftal bestaande uit de 11 trouwste wereldsterren die we dit WK in actie zien komen.

Inhoudsopgave

Allison Becker (en Natália Loewe)

Als Alisson Becker dit WK met net zoveel overtuiging zijn doel als als zijn vrouw Natália Loewe verdedigt, dan komt het wel goed met Brazilië. De doelman van het Braziliaanse elftal en Liverpool gaat door het vuur voor zijn vrouw waarmee hij als sinds 2012 samen is en in 2015 trouwde. De twee ontmoetten elkaar toen Alison nog in zijn thuisland bij Internacional keepte.

Virgil van Dijk (en Rike Nooitgedagt)

Virgil van Dijk is bij Oranje de rots in de branding waar we altijd op kunnen bouwen. Deze betrouwbaarheid laat hij ook in zijn relatie zien. Hij leerde zijn vrouw Rike Nooitgedagt al in zijn jeugdjaren kennen en in 2014 stapten de twee in het huwelijksbootje. Inmiddels hebben ze vier kinderen. Met Rike aan zijn zijde groeide Van Dijk uit tot de beste verdediger ter wereld en volgens de online WK bookmakers kan Oranje aan de hand van ‘Big Virg’ zomaar de wereldtitel veroveren. In dat geval mag er toch ook wel een bloemetje naar Rike gestuurd worden.

Thiago Silva (en Isabele Da Silva)

Thiago Silva is inmiddels 38 jaar maar blijft onvermoeibaar en zal ook dit WK weer  in het shirt van Brazilië te zien zijn. Zijn geheim ligt misschien wel in de rust die hij in zijn privéleven heeft. Begin 2000 begon de Braziliaanse verdediger te daten met Isabele Da Silva, een meisje die in dezelfde buurt als Thiago opgroeit. De vonk slaat over en in 2005 treden de twee in het huwelijk. Met de steun van zijn Isabele hoopt de verdediger van de ‘Goddelijke Kanaries’, nog één keer te schitteren op het WK.

Jordan Henderson (en Rebecca Burnett)

Engeland en Liverpool ster Jordan Henderson zet op het veld de lijnen uit. In huize Henderson doet zijn vrouw Rebecca Burnett dit. De twee ontmoeten elkaar in 2008 als Henderson nog bij Sunderland speelt en zes maanden later maken ze hun relatie officieel. In 2014 zijn Henderson en Burnett getrouwd en inmiddels hebben ze drie kinderen.

Raphaël Varane (en Camille Tytgat)

De verdediging wordt compleet gemaakt door Raphaël Varane die een paar eenzame weken tegemoet gaat zonder zijn Camille aan de zijde. De twee zijn al sinds hun middelbareschooltijd samen en trouwden in 2015. Ze hebben twee kinderen: Ruben en Anais.

Christian Eriksen (en Sabrina Kvist)

De wereld leert Sabrina Kvist, de vrouw van Christian Eriksen, kennen tijdens de angstaanjagende momenten op het EK in 2021.Samen met haar hielden we allemaal onze adem in toen de Deense middenvelder op het veld voor zijn leven vocht. Gelukkig liep het uiteindelijk goed af voor de jeugd geliefden en zal Eriksen dit WK ‘gewoon’ weer op het veld staan voor Denemarken.

Luka Modric (en Vanja Bosnic)

De stille regisseur op het middenveld leeft ook zijn privéleven in alle rust. Gedurende vrijwel zijn gehele carrière wordt Modric vergezeld door Vanja Bosnic. De twee ontmoeten elkaar in 2007 als Modric nog voor Dinamo Zagreb uitkomt.  Ze trouwen drie jaar later en hebben in inmiddels drie kinderen.

Kevin de Bruyne (en Michèle Lacroix)

De ster van onze Zuiderburen zou met zijn talent waarschijnlijk in elk WK elftal staan, en zelfs in dit elftal van meest trouwe spelers eist hij zijn plekje op. Sinds 2014 is hij samen met de blonde Michèle Lacroix. Op dat moment was De Bruyne nog een bescheiden speler bij VFL Wolfsburg; met Michèle aan zijn zijde zou hij uitgroeien tot een absolute superster.

Thomas Müller (en Lisa Trede)

Zo betrouwbaar als Müller op het veld is, zo degelijk is hij ook in huize Müller. Al sinds 2007 is hij samen met zijn vrouw Lisa Trede Müller, met wie hij in 2009 in het huwelijksbootje stapt. Ze leren elkaar kennen als ze pas 18 jaar oud zijn en hebben inmiddels al vijftien jaar een relatie. Het zal daarbij helpen dat Lisa weet wat het topsport leven inhoudt, zelf won ze namelijk als professionele dressuurruiter meerdere titels namens Duitsland.

Lionel Messi (en Antonella Roccuzzo)

Hij is misschien wel de beste voetballer aller tijden maar is ondanks alle roem altijd doodnormaal gebleven. Wellicht helpt zijn vrouw Antonella Roccuzzo hem om met beide benen op de grond te blijven want de twee kennen elkaar al sinds ze 5 jaar oud zijn. Ze groeiden samen op in Rosario, Argentinië, maar verliezen elkaar uit het oog als Lionel op zijn dertiende naar Spanje verhuisd om in jeugd van Barcelona te spelen. Een paar jaar later komen ze elkaar weer tegen en in 2009 maken ze hun relatie bekend. Inmiddels zijn ze alweer 5 jaar getrouwd en hebben ze drie kinderen.

Antoine Griezmann (en Eerika Choperena)

Dit hondstrouwe WK elftal wordt compleet gemaakt door Fransman Antoine Griezmann. Hij moet het tijdens het wereldkampioenschap in Qatar een paar weken stellen zonder zijn steun en toeverlaat Eerika Choperena. De twee ontmoeten elkaar in 2011 als Griezmann bij Real Sociedad speelt. In 2017 trouwen ze met elkaar en inmiddels hebben ze drie kinderen: Mia, Amaro en Alba.