Spelersvrouw.nl

Hakim Ziyech, de meest begeerde vrijgezel van de Eredivisie

Hakim Ziyech is de meest begeerde vrijgezel van de Eredivisie. Hij scoort gemakkelijk en vaak mooi, behalve in de liefde. De middenvelder gaat als vrijgezel door het leven.

Inhoudsopgave

Hakim Ziyech heeft geen vriendin

Hakim Ziyech heeft nog geen vriendin. De Ajacied kocht eind 2016 een fraai appartement in Amsterdam-Zuid van bijna twee miljoen euro. De beloning voor lang wachten op een transfer, nadat hij bij FC Twente duidelijk was uitgeleerd. In Amsterdam heeft de spelmaker echter wel de sportieve uitdaging gevonden, maar nog geen vriendin.

Toch is Ziyech zeker niet eenzaam. Hij brengt veel tijd door met vrienden, zien we op zijn Instagram-account. En daarbij: de grootste hobby van de geboren Drontenaar is slapen, zoals hij het liefste spaghetti als maaltijd nuttigt. In een interview vertelde hij wel dat hij ook op het verkeerde pad had kunnen geraken, maar net als zijn vier broers uiteindelijk goed is terecht gekomen: “Status is belangrijk, daar zijn we alle vijf gevoelig voor. Maar we hebben onze rug gerecht.” Ziyech heeft overigens ook drie zussen, dus dat compenseert het niet hebben van een vriendin.

Hakim Ziyech luxe

De hang naar status zien we ook terug in zijn levensstijl. Ziyech houdt van luxe, wil zich graag profileren als merk. Dat zien we bijvoorbeeld in zijn haar, waar hij een H en een Z in liet scheren. En hij heeft een eigen pettenlijn en een eigen sieraad. Wellicht is het ook compensatie voor de pijn die de Marokkaanse Ajacied in zijn jeugd te verwerken kreeg. Al op tienjarige leeftijd verloor hij zijn vader aan MS: “Die ziekte sloopte hem. Hij kon steeds minder. Niet meer lopen, eten, praten. Hij had al eerder een hartaanval gehad. Hij werkte hard en rookte heel veel.”

Ziyech ging al op veertienjarige leeftijd uit huis en bekende zich regelmatig eenzaam te hebben gevoeld. Zijn carrière ging met ups en downs. In zijn tijd bij sc Heerenveen was hij even zelfs zo ongelukkig onder coach Marco van Basten, dat hij overwoog te stoppen. Gelukkig heeft hij doorgezet en strijkt hij nu een flink salaris op bij Ajax. En het lijkt een kwestie van tijd voor vrijgezel Ziyech een leuk vriendinnetje en een gigantische transfer scoort.