Spelersvrouw.nl

Guðlaug Elísa is de vriendin van Albert Gudmundsson

Guðlaug Elísa vriendin Albert Gudmundsson

Guðlaug Elísa is de vriendin van Albert Gudmundsson. Duidelijk is al dat Gudmundsson niet zomaar de eerste de beste dame aan de haak heeft geslagen. Met Guðlaug Elísa heeft hij een dame met beauty en de brains aan de haak geslagen. De IJslander heeft zijn blonde vriendin zelfs mee naar Nederland genomen.

Inhoudsopgave

Guðlaug Elísa vriendin Albert Gudmundsson

Guðlaug Elísa is de vriendin van Albert Gudmundsson. Guðlaug Elísa mag met recht een dame met beauty en de brains genoemd worden. Deze blondine is in het dagelijks leven werkzaam als model en tegenwoordig samen met haar vriend Albert Gudmundsson woonachtig in Nederland.

Elísa is als model werkzaam bij zowel Cachet Models NL en Das Models Milan. Daarnaast is ze ook een slimme kop, want deze blondine ging in het verleden naar de Universiteit van IJsland waar ze zich heeft verdiept in de chemische technologie. In haar vrije tijd is Guðlaug Elísa graag aan het feesten en lezen. Ook gaat ze graag op vakantie.

Albert Gudmundsson als voetballer

Albert Gudmundsson is één van de meest talentvolle voetballers van IJsland. De middenvelder begon zijn carrière bij KR Reykjavik in zijn vaderland. In 2013 maakte hij echter de overstap naar Nederland waar hij werd opgepikt door sc Heerenveen.

Daar werd zijn talent al snel opgemerkt door PSV dat hem overnam van Heerenveen. Na een paar competitiewedstrijden bij de Eindhovenaren koos hij in 2018 voor een transfer naar AZ. In januari 2022 maakte Albert de overstap naar Genoa CFC voor 1,2 miljoen. Daarnaast is Gudmundsson ook international. Hij doorliep al een paar jeugdelftallen van IJsland en maakte in 2017 zijn debuut in het nationale team.

Guðlaug Elísa is te volgen via Instagram.