Spelersvrouw.nl

Glaucia Roza vrouw van Fernandinho

Glaucia Roza is de vrouw van Fernandinho, een Braziliaanse voetballer van Manchester City. Ze zijn getrouwd en hebben samen twee kinderen: zoontje Davi en dochter Mariana.

Glaucia Roza vrouw Fernandinho

Fernandinho en Glaucia Roza zijn al meer dan tien jaar getrouwd. Vlak na hun huwelijk maakten ze samen de overstap vanuit geboorteland Brazilië naar Oekraïne, waar manlief bakken met geld ging verdienen als speler van Shakhtar Donetsk.

Glaucia Roza en Fernandinho zijn getrouwd en hebben kinderen

Na acht jaar in Donetsk te hebben gespeeld, koos Fernandinho in 2013 voor een megatransfer naar Manchester City. Zijn vrouw Glaucia Roza volgde hem uiteraard blindelings naar Engeland.

In de tussentijd was zij bevallen van zoontje Davi en dochter Mariana. Verder heeft Fernandinho zijn liefde voor zijn vrouw laten bezegelen door haar naam op de binnenkant van zijn linker pols te laten tatoeëren.

Fernandinho was straatarm, nu multimiljonair

Glaucia Roza is absoluut geen golddigger, want ze was al met Fernandinho samen toen hij nog geen geld had – en zelfs niet als amateurvoetballer plezier kon maken omdat hij liever een paar centen voor zijn gezin verdiende met een fulltime baan. Op die manier kon zijn gezin toch nog een klein beetje rondkomen in de sloppenwijken van Brazilië.

Maar inmiddels heeft Glaucia zich wél ontwikkeld tot een echte voetbalvrouw. Ze zit zeer regelmatig, samen met Davi en Marianna, op de tribune voor haar man. Met haar aan zijn zijde schopte Fernandinho het van arme, hardwerkende tiener tot multimiljonair en wereldvoetballer. Een love story om van te dromen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Tudo azul por aqui. 💙FGDMR💙

Een bericht gedeeld door Glaucia Rosa 🌹 (@rosaglau) op

Dit bericht bekijken op Instagram

#onceabluealwaysablue 💙

Een bericht gedeeld door Glaucia Rosa 🌹 (@rosaglau) op

Dit bericht bekijken op Instagram

CAMPEÃOOOOO 💙🙌🏽

Een bericht gedeeld door Glaucia Rosa 🌹 (@rosaglau) op