Spelersvrouw.nl

Giorgia Bresciani vriendin van Sven Roes

Giorgia Bresciani is de vriendin van Sven Roes, een Nederlandse shorttracker die in 2020 verrassend tot landskampioen werd gekroond. Giorgia is een knappe Italiaanse die zelf ook actief is in het shorttracken.

Inhoudsopgave

Giorgia Bresciani vriendin Sven Roes

Giorgia Bresciani is inmiddels al een behoorlijke poos de vriendin van Sven Roes. De brunette deelt bovendien de liefde voor shorttracken, want ze is zelf actief in de juniorenkampioenschappen van de sport.

Verder is Giorgia een echt familiemens en is ze dol op reizen. Voor de liefde is ze tegenwoordig vooral in Nederland, maar natuurlijk reist ze ook regelmatig naar haar geboorteland Italië terug.

Giorgia Bresciani zelf ook actief in shorttracken

In januari 2020 werd bekend dat Sven Roes gaat debuteren in de selectie van Nederland voor het Europees Kampioenschap shorttracken, dat plaatsvindt in het Hongaarse Debrecen.

Bondscoach Jeroen Otter beloonde de 20-jarige Roes daarmee voor zijn zeer verrassende Nederlandse titel, die hij onder toeziend oog van een juichende vriendin Giorgia Bresciani pakte. Het moge dan ook duidelijk zijn dat de jonge Gytsjerker behoorlijk aan de weg timmert.

Dit bericht bekijken op Instagram

Goodbye my friend You’ve been the one You’ve been the one for me !

Een bericht gedeeld door Giorgia Bresciani (@brescianigiorgia) op

Dit bericht bekijken op Instagram

17 anni di ansia ( tanta ansia ) risate e felicità 💣 #happyme #bday

Een bericht gedeeld door Giorgia Bresciani (@brescianigiorgia) op

Dit bericht bekijken op Instagram

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out. LOVE YOU❤️

Een bericht gedeeld door Sven Roes (@svenroes) op