Spelersvrouw.nl

Georgia Bannon vriendin van Julio Pleguezuelo

Georgia Bannon is de vriendin van Julio Pleguezuelo, speler van FC Twente. De Spanjaard heeft al een aardig lijstjes clubs achter zijn naam, zo zag hij de jeugdvelden van FC Barcelona en Arsenal. In Engeland leerde hij zijn vriendin kennen, die nu mee is verkast naar Enschede.

Inhoudsopgave

Georgia Bannon vriendin Julio Pleguezuelo

Georgia Bannon en Julio Pleguezuelo zijn al een aardig tijdje gelukkig samen. Georgio is geboren in Engeland, waar ze haar Julio dan ook heeft leren kennen. Hij speelde toen nog in de jeugd van de wereldtopclub Arsenal FC.

Begin 2017 werd de liefde tussen Georgia en Julio op een schitterende wijze bekroond: de twee kregen hun eerste kindje: een zoontje, Harley. Daarmee kwam een lang gekoesterde kinderwens van de knappe brunette uit.

Julio Pleguezuelo van Arsenal naar FC Twente

Sindsdien spendeert Georgia het gros van haar tijd aan hun Harley. In de zomer van 2019 verhuisden zij samen mee met papa Julio naar Enschede, want FC Twente pikte de op Mallorca geboren centrale verdediger op in Londen, waar zijn contract afliep bij Arsenal.

Julio maakte al veel eerder eens een transfer: hij liet de alom geprezen La Masia, de jeugdopleiding van FC Barcelona, achter zich voor Engeland, waar hij zijn grote liefde Georgia tegen het lijf liep. Eerder had hij ook al in jeugd van Atl├ętico Baleares, RCD Espanyol en Atl├ętico Madrid gespeeld.

Zijn profdebuut maakte Pleguezuelo in 2016 op huurbasis bij Real Mallorca, de plaatselijke trots van zijn geboorte-eiland. Later verhuurde Arsenal hem ook nog eens aan Gimnastic de Tarragona, tot hij in 2019 dus definitief wegging bij de Gunners.

Georgia en Julio verhuizen van Engeland naar Enschede

Bij FC Twente tekende Pleguezuelo voor twee jaar, met de optie op nog een extra derde jaar. Bij zijn presentatie zei hij al: “Het voelt goed hier nu te zijn, in dit prachtige stadion bij deze mooie club. Aitor en Javier Espinosa ken ik van mijn tijd bij Barcelona en het is mooi om samen met hen te spelen.”

Hopelijk wacht voor Julio en zijn Georgia Bannon, voor wie het de eerste langdurige periode buiten haar geboorteland Engeland wordt, een fraaie tijd in Enschede en omstreken!