Spelersvrouw.nl

Gaelle Garcia Diaz, ex-vriendin van Mathias Bossaerts en Marouane Fellaini

Gaelle Garcia Diaz Mathias Bossaerts Marouane Fellaini

Gaelle Garcia Giaz is de ex-vriendin van Mathias Bossaerts. We kunnen haar een klassieke spelersvrouw noemen, aangezien ze eerder het al aanlegde met Marouane Fellaini.

Met Bossaerts hield de rondborstige blondine het slechts zes weken uit. Vlak voor de kerstdagen van 2015 dumpte ze haar Belgische verdediger. Naar verluidt vanwege de reisafstand tussen Engeland en België. Met Marouane Fellaini hield Garcia Diaz het ruim drie maanden uit. Ze ontmoetten elkaar in cocktailbar Warwick in Hollywood, waar Giaz voor een pokertoernooi was. Ze kwam met hem in contact via zijn broer. Ze werden samen gespot door fotografen, waarna er de nodige speculaties loskwamen over hun vermeende relatie.

Gaëlle Garcia Diaz is een dochter van een Spaanse vader en Belgische moeder. Ze studeerde Communicatie Management & Public Relations aan de Erasmus Hogeschool Brussel, al deed ze weinig met haar diploma. Ze benut vooral haar uiterlijke talenten, zullen we maar zeggen. Diaz gaat graag en makkelijk uit de kleren voor semi-erotische bladen. Eerder werden ze als vj bij JIM. ,,Ze is jong, talentvol, ambitieus en ze ziet er bovendien nog eens goed uit ook. Ze is een bezige bij die bij JIM de kans krijgt om haar talenten verder te ontwikkelen”, verklaarde JIM netmanager Luc Van Laer.

Ex van Bossaerts en Fellaini: Gaelle Garcia Diaz

Gaëlle presenteerde bovendien een pokerprogramma en schreef er verhalen over. Het bekendst werd ze echter met haar optreden in het VTM-programma ‘Is er Wifi in Tahiti?’. Daarin verklaarde ze dat ‘Fellaini méér kon dan enkel voetballen’. Ze doelde daarmee op de bedprestaties van de middenvelder.

Of Gaelle Garcia Giaz inmiddels alweer een nieuwe vis aan haar fraaie haak heeft geslagen is niet duidelijk. Het gerucht gaat dat Jimmy la Beeu erg close is met haar. Het model lijkt zich, afgaande op haar Instagram-profiel, in ieder geval uitstekend te vermaken. Met regelmaat deelt ze schaarsgeklede plaatjes met haar ruim tachtig duizend volgers.