Spelersvrouw.nl

Gaat DAVID NERES een Nederlandse vriendin scoren?

Hij is één van de duurste aankopen uit de geschiedenis van Ajax: op de schouders van de Braziliaan DAVID NERES rust een zwaar verwachtingspatroon. Maar wij vragen ons af: neemt Neres ook een beeldschone Braziliaanse dame mee aan zijn zijde. Het antwoord luidt verrassend genoeg: Nee!

Het heeft er alle schijn van dat David Neres geen vriendin heeft en dus als vrijgezel door het leven gaat. Op zijn Instragram zijn geen foto’s met mooie dames te vinden, pikant genoeg wel een foto waarop hij poseert met Anouk Hoogendijk (meer over Anouk Hoogendijk in dit artikel). En we zien foto’s met zijn zus, maar van een vriendin ontbreekt ieder spoor vooralsnog.

Neres is wel goed bevriend met Gustavo Hebling, de landgenoot die door Paris Saint Germain met weinig succes werd gestald bij PEC Zwolle. Het Braziliaanse duo maakte begin 2017 onder meer samen Londen onveilig…

Inhoudsopgave

David Neres voelt zich soms wat eenzaam

Dat hij alleen door het leven gaat, blijkt ook wel uit één van de eerste interviews die hij gaf: ,,Sinds enkele weken woon ik in Amsterdam. Dat voelt momenteel nog een beetje onwennig en een beetje eenzaam. Ik zit in de aanpassingsfase, maar daar kom ik wel doorheen”, sprak de Braziliaan. Wat hij doet als hij thuis is? Gamen natuurlijk, bijvoorbeeld Fifa spelen. ,,Ik ben een echte gamer en ik slaap heel veel.”

Afijn… leuke dames in Nederland: mocht u nog een leuke en zeer talentvolle voetballer willen scoren, waagt u dan eens een kansje bij David Neres! Een zorgeloos en luxe leven gegarandeerd!

Lees ook: Ben jij benieuwd welke bekende voetballers nog meer als vrijgezel door het leven gaan? Check dan ons overzicht!