Spelersvrouw.nl

Flor Salas vriendin van Maximiliano Romero

Flor Salas is de vriendin van Maximiliano Romero, een Argentijnse oud-speler van voetbalclub PSV. De twee kregen in maart 2018 hun eerste kind samen: toen zag zoontje Tahiel Benjamin voor het eerst het levenslicht. Maxi was toen 19 jaar jong.

Inhoudsopgave

Flor Salas vriendin Maximiliano Romero

Flor Salas wijkt al jarenlang nauwelijks nog van de zijde van Maximiliano Romero. De twee zijn elkaars jeugdliefdes en bekroonden dat in juni 2018 al met het huwelijk: er werd getrouwd in Eindhoven. Vlak daarvoor beviel Flor zoals gezegd al van hun zoontje Tahiel Benjamin. “Het beste geschenk dat God me kon geven! Ik hou van je”, schreef Maximiliano destijds op Instagram over de geboorte van de kleine.

Flor Salas en Maxi Romero zijn getrouwd en hebben een kind

PSV pikte de uiterst talentvolle spits Maximiliano Romero voor de nodige miljoenen op bij Velez Sarsfield, uit zijn geboorteland Argentinië. Na een teleurstellend debuutjaar in Nederland, dat werd overschaduwd door blessures en fitheidsproblemen, werd El Tigre voor één seizoen terug verhuurd aan zijn oude liefde. Daar scoorde hij aan de lopende band in het seizoen 2019/2020, en dus nam PSV hem in de zomer van 2020 weer terug op in de selectie.

Maximiliano Romero speler van PSV

De hoop is dat Maximiliano Romero en zijn vriendin Flor Salas nu wel écht voor de langere termijn kunnen gaan settelen in Eindhoven. De nieuwe trainer van PSV, Roger Schmidt, lijkt het wel in hem te zien zitten en dus lonken eindelijk eens wat meer speelminuten in de hoofdmacht van PSV.

Al weet Maxi één ding zeker: zijn vriendin Flor Salas zal altijd aan zijn zijde blijven. Ongetwijfeld gaan we haar nog heel vaak in het Philips Stadion zien. Hopelijk samen met zoontje Tahiel Benjamin, juichend voor hun Maxi.