Spelersvrouw.nl

Ferry Weertman, de nieuwe vriend van Ranomi Kromowidjojo

Ranomi Kromowidjojo nieuwe vriend Ferry Weertman

Helaas, helaas mannen van Nederland. Ranomi Kromowidjojo heeft weer een relatie. Opnieuw is na Pieter van den Hoogenband een zwemster in haar bad gedoken. Ditmaal Ferry Weertman. 

We kennen Ranomi Kromowidjojo natuurlijk niet alleen van haar vele zwemrecords en gouden plakken, maar zeker ook van de breed uitgemeten relatie met Pieter van den Hoogenband. Een relatie die ze in het begin overigens nog met klem ontkende, bleek uit het twitterbericht: ,,En nee, ik heb niks met PVDH?! #ZUCHT laat roddelbladen maar anderen lastigvallen en mij en m’n familie met rust op vakantie #sjongejonge” Afijn, kort daarna bleek het toch wel degelijk dik aan. Anderhalf jaar zouden de twee succesvolste zwemmers uit de Nederlandse geschiedenis een relatie hebben, ondanks hun aanzienlijke leeftijdsverschil van 12 jaar. In september 2014 maakte ‘Kromo’ de breuk bekend. Ruim een half jaar later is ze echter weer hotel-de-botel verliefd.

Inhoudsopgave

Ferry Weertman nieuwe vriend Ranomi Kromowidjojo

Zwemmer Ferry Weertman is ditmaal de gelukkige. Ferry is een jaartje jonger dan Ranomi en komt uit het chique Naarden. Hij is vooral getraind voor de lange afstanden en haalde al medailles op de 15 kilometer in Mexico. Waar de twee elkaar ontmoet hebben is niet geheel duidelijk, maar het water is vermoedelijk geen slechte gok. De vriend van Ranomi Kromowidjojo ging naar de Fontys Hogeschool in Eindhoven en heeft een indrukwekkende borstkas en een blonde kruin.

Pieter van den Hoogenband en Ranomi

Bepaald iets anders dan Pieter van den Hoogenband (hieronder nog innig zoenend), waar vrouwen massaal voor vielen. Dat merkte ook Minouche Smit, de ex van Van den Hoogenband. Hoewel de breuk tussen haar en Van den Hoogenband, na zeven jaar huwelijk en twee kinderen, in de medische hoek gezocht moet worden. Minouche zou een bipolaire stoornis hebben. ,,Hierdoor verkeerde het huwelijk al twee jaar in moeilijk vaarwater”, vertelde roddelkoning Evert Santegoeds op Radio 538.

Het is te hopen dat Ranomi Kromowidjojo met haar nieuwe vriend Ferry Weertman rust heeft om weer te kunnen excelleren in het zwemmen, want op dat vlak ging het ‘Kromo’ de afgelopen tijd wat minder voorspoedig.