Spelersvrouw.nl

Federica Schievenin is de vriendin van Nicollo Barella

Federica Schievenin is de vriendin van Nicollo Barella

Federica Schievenin is de vriendin van Nicolle Barella. Fedrerica is 7 jaar ouder. Momenteel woont het stel met hun drie dochters in het prachtige Milaan. Nicolo Berella heeft een prachtige vriendin.

De Italiaanse voetballer Nicollo Barella is geboren op 7 februari 1997. Hij speelt als centrale middenvelder en komt nu uit voor de eveneens Italiaanse club Internazionale. Nicollo Barella is geboren in Cagliari, waar hij ook in de jeugd tot 2014 speelde.

In 2014 wist Nicollo Barella bij deze club waar zijn carrière begon ook het eerste elftal te bereiken, waarin hij in het seizoen 2014 – 2015 zijn officiële debuut maakte. Voor deze club kwam hij maar liefst 107 keer in actie en wist 7 keer het net te vinden.

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Nicollo Barella

Nicollo Barella begon na zijn jeugd bij Cagliari waar hij uiteindelijk ook 107 wedstrijden in het eerste elftal speelde op 4 april 2015 voor het eerst op de bank bij het eerste elftal. In de wedstrijd tegen Parma kreeg hij zijn eerste speelminuten.

Hij mocht in de 73e minuut invallen in een wedstrijd die uiteindelijk werd gewonnen. Heel lang hoefde Nicollo Barella niet te wachten om een basisplaats. Tegen Udinese op 31 mei 2015 was het zover. Ondanks zijn goede prestaties besloot Cagliari hem in januari 2016 toch te verhuren. 

De verhuurperiode van Barella

De eerste verhuurperiode was maar van korte duur. Nicollo Barella werd begin 2016 voor een half jaar verhuurd aan Como. Nadat hij na dit half jaar terugkeerde naar Cagliari, werd hij al snel een onmisbare speler en speelde hij uiteindelijk 105 wedstrijden voor deze club.

Dat bleef ook de grote clubs niet onopgemerkt, waardoor hij in het seizoen 2019 – 2020 werd verhuurd aan Internazionale dat hem vervolgens voor 40 miljoen besloot over te nemen. In de periode van 2020 tot nu (2022) speelde Nicollo Barella 30 wedstrijden voor de ploeg uit Milaan, waarin hij 3 keer het net wist te vinden.

Interlands Nicollo Barella

Zijn goede prestaties bleven uiteraard ook de bondscoach niet onopgemerkt. Zijn tomeloze inzet werd op 10 oktober 2018 beloond met een invalbeurt in het vriendschappelijke duel tegen Oekraïne. Hij start in de basis en werd na ongeveer driekwart wedstrijd gewisseld.

Zijn eerste doelpunt hoefde hij overigens niet heel lang op te wachten. Nicollo Barella wist in zijn 5e officiële wedstrijd voor de Azzuri het net te vinden in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland, welke met 2-0 werd gewonnen. Op dit moment speelt hij samen in het Italiaanse elftal met El Shaarawy, Ciro Immobile, Leonardo Spinazzola en Gianluigi Donnarumma.

Federica Schievenin de vriendin van Nicollo Barella

De vriendin van Barella, Federica Schievenin werd geboren op 19 maart 1990 in Cagliari. Het leeftijdsverschil tussen Federica Schievenin en Barella is opvallend te noemen. Schievenin is namelijk 7 jaar ouder dan haar man. Barella en Schievenin hebben samen 3 dochters en wonen in het prachtige Milaan. 

Social media Federica Schievenin

Federica Schievenin is een ware hit op Instagram. Met haar ruim 115.000 volgers is ze met stip een ware influencer te worden. Haar hele leven is overigens ook op de voet te volgen door de verschillende socialmediakanalen. Naast haar werk als model, is Schievenin ook dol op de motorsport. Een sport die ze ook met enige regelmaat zelf beoefent met haar vader.