Spelersvrouw.nl

Famke is de vriendin van Simon Zijlemans

Famke is de vriendin van Simon Zijlemans, verslaggever en presentator van onder meer VTBL. Ook is Simon vaak te zien als sport- of voetbalexpert aan de desk bij RTL Boulevard. Hij heeft samen met vriendin Famke een zoontje.

Inhoudsopgave

Famke vriendin van Simon Zijlemans

Famke en Simon Zijlemans zijn echte jeugdliefdes van elkaar. De website Mediabiografie schreef ooit over hen: ‘Naar eigen zeggen staat hij niet echt serieus in het leven, in tegenstelling tot zijn vriendin Famke, een echte jeugdliefde van de middelbare school.’

‘Twee dagen voor ze de sleutel van hun huis zouden krijgen, was de hypotheek nog niet rond. En waar vriendin Famke slapeloze nachten had, bleek Simon koel en dacht dat het allemaal wel goed zou komen. En in een dronken bui liet hij ooit de naam van zijn bulldog op zijn bil tatoeĆ«ren.’

Simon Zijlemans en Famke hebben een kindje

Inmiddels is Simon Zijlemans zijn wilde haren wel verloren, tot opluchting bij vriendin Famke. Ze hebben immers een kindje samen: op Instagram overspoelt Simon zijn volgers met foto’s van mierzoete kiekjes samen met de kleine, zoals hij dat eerder ook al deed betreft zijn hond. Een trotse papa en baas, dus.

Simon Zijlemans in VTBL en RTL Boulevard

In 2015 brak Simon Zijlemans op de nationale televisie door met grappige video-items voor Voetbal Inside (nu Veronica Inside). Verder schuift hij regelmatig aan bij RTL Boulevard voor nieuwtjes over de sport- en voetbalwereld, presenteerde hij het voetbalpraatprogramma VTBL en is hij de host van de uitzendingen rondom de eDivisie (de competitie rondom de game FIFA).

Simon is dan ook een echte gamer, want hij schrijft ook volop voor de website Insidegamer. Gelukkig heeft hij buiten al die jobs ook nog meer dan genoeg tijd over voor zijn vriendin Famke en hun kindje!