Spelersvrouw.nl

Fallon de Vin ex-vriendin Rody de Boer

Fallon de Vin vriendin Rody de Boer

Fallon de Vin was de vriendin van Rody de Boer. De twintigjarige voetballer uit Den Haag timmert al een tijdje aan zijn voetbalcarrière. Eerst deed hij dat nog bij ADO Den Haag en Telster, maar sinds medio 2018 staat hij onder contract bij AZ. Al lange tijd werd de doelman gesteund door niemand minder dan Fallon de Vin. Inmiddels heeft Rody een relatie met Femke Brinxma, die in de top 500 mooiste vrouwen van Nederland staat op een 109e plek

Inhoudsopgave

Fallon de Vin ec-vriendin Rody de Boer

Fallon de Vin was de vriendin van Rody de Boer. Fallon is geboren in Voorburg en tegenwoordig woonachtig in Den Haag. Terwijl Rody de Boer hard werkt om het te maken in de voetbalwereld, zit zijn vriendin ook zeker niet stil. Fallon ging vroeger naar het Sint Maartenscollege in Voorburg en heeft daarna een opleiding tot doktersassistente gevolgd.

Wat Fallon verder in het dagelijks leven doet, is niet heel goed bekend. Op haar Facebook-profiel staat in ieder geval dat ze werkzaam is bij Leidschendamse Golfvereniging Leeuwenbergh. Nu Rody de Boer heeft gekozen voor een transfer naar AZ is het echter ook de vraag of de twee hun stad Den Haag nog steeds trouw blijven of dat ze toch naar Alkmaar verkassen.

Rody de Boer groot talent

Rody de Boer is weliswaar nog maar twintig jaar oud, maar blijkt nu al een groot talent te zijn. Terwijl hij nog bij Telstar onder contract stond, stond hij zelfs in de belangstelling van een Premier League-club. De doelman had de kans om naar Bournemouth te gaan. Ook Augsburg toonde nog interesse, maar Rody koos voor AZ. Op 6 juli 2021 verruilde Rody AZ voor Roda JC voor een transfervrije overgang. Hij wist dit seizoen nog maar 480 minuten te maken voor de ploeg uit Kerkrade.

Fallon de Vin is te volgen via Instagram en Facebook.