Spelersvrouw.nl

Faith Klippel vriendin van Lucas Woudenberg

Faith Klippel is de vriendin van Lucas Woudenberg, speler van voetbalclub Willem 2. Ze hebben sinds juli 2012 een relatie en zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar.

Inhoudsopgave

Faith Klippel vriendin Lucas Woudenberg

Faith Klippel is geboren en getogen in Gouda, maar woont nu in Heerenveen, waar haar vriend Lucas Woudenberg voetbalt voor de plaatselijke sc.

De knappe brunette genoot de opleiding Media, Styling en Interieur op de Vogue Akademie en werkt tegenwoordig als verkoopadviseur. De meeste tijd is ze echter kwijt aan haar eigen webshop: ByFaith.

© Instagram

Faith Klippel runt ByFaith en ByFaith Events

Met haar bedrijf verkoopt ze van alles: van meubilair tot kleding en accessoires. Verder runt ze ook nog ByFaith Events, waarmee ze feesten als babyshowers, bruiloften en verjaardagen organiseert voor mensen. Een bezige bij, dus.

In haar vrije tijd pakt de vriendin van Lucas Woudenberg graag het vliegtuig naar Spanje, bijvoorbeeld naar de Costa Blanca. Bij voorkeur samen met haar grote liefde natuurlijk.

Lucas Woudenberg oud-speler sc Heerenveen

Lucas Woudenberg is in 1994 geboren in Woerden. Hij speelde altijd in de jeugd van droomclub Feyenoord, maar vertrok in augustus 2017 – na verhuurperiodes bij Excelsior en NEC – naar sc Heerenveen. Daar had hij een grotere kans om basisspeler te worden in het eerste.

En dat is gebleken, want inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de startformatie van de Friezen. Zijn contract loopt er na dit seizoen af, maar de kans lijkt groot dat Heerenveen wel wil verlengen. En Woudenberg zelf vast ook wel, want hij is er net als zijn vriendin Faith Klippel erg gelukkig.