Spelersvrouw.nl

Estelle Cruijff, de ex-vriendin van Ruud Gullit en Badr Hari

Estella Cruijff Ruud Gullit Badr Hari

Al jaren domineert ze de showbizzrubrieken van bladen, kranten en tv-programma’s. Estelle Cruijff is niet vies van spotlights, in tegendeel. Jarenlang was de vrouw van Ruud Gullit, maar de afgelopen jaren deed ze het met Badr Hari.

Maar ja, wie is Estelle nou eigenlijk? Ze is niet, zoals misschien gedacht zou kunnen worden, dochter van Johan Cruijff. Neen, haar vader is diens broer Henny. En u mag best weten: het botert al jaren niet zo lekker tussen de Verlosser en de even eigenzinnige Henny. Wat ze doet in het dagelijks leven, behalve BN’er zijn? Dat vragen wij ons ook oprecht af. Wikipedia noemt haar een ‘socialite’, net als Paris Hilton en dat soort typetjes. Een socialite is volgens de online encyclopedie ‘iemand die bekend is uit de wereld van glitter en glamour, de ‘society’, maar zelf geen carrière heeft als zanger/zangeres, acteur/actrice of iets dergelijks. Ze zijn veelal bekend geworden dankzij familiebanden of connecties met andere beroemdheden, en doordat ze met hen vaak in de publiciteit verschijnen.’

Estelle Cruijf vriendin van Ruud Gullit én Badr Hari

In juni 2000 trouwde Estelle als 21-jarig meisje met voetballer Ruud Gullit. Jarenlang leken ze gelukkig. Ze kregen twee kinderen. In 2012 was de koek op. Geruchten staken de kop op over vreemdgaan en intriges. In 2013 zorgde de scheiding voor het slothoofdstuk. Lang vrijgezel bleef Estelle niet. De veel jongere kickboxer Badr Hari schaakte de blondine. De geruchtmakende nieuwe liefde bracht Estelle opnieuw midden in de belangstelling. Dat gold ook voor Badr, die daarvoor weliswaar al wereldberoemd was in de vechtsportwereld, maar door zijn relatie met de voormalig voetbalvrouw nu plotseling ook voer werd voor de boulevardpers. Dat heeft hij geweten. Diverse mishandelingen, waaronder die in de ArenA tijdens Sensation White, werden breed uitgemeten in de pers. Estelle, die met haar vriend Badr Hari aanwezig was in de bewuste skybox waar zakenman Koen Everink blijvend gehandicapt werd getrapt, werd meegesleurd in de zaak die maandenlang de media beheerste. Een lang leven was de relatie tussen Estelle en Badr niet beschoren. In 2013 zetten de twee een punt achter hun liefde, al bekende Badr in 2014 dat hij nog steeds gevoelens heeft voor de ex van Ruud Gullit.