Spelersvrouw.nl

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn uit elkaar

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn uit elkaar

Wat ons betreft is Emma Heesters samen met Jutta Leerdam één van de knapste vrouwen van Nederland. De zangeres is niet meer samen met profvoetballer Wesley Hoedt dat meldt ze op internationale vrouwendag op haar Instagram-account. Het is onduidelijk waarom het stel uit elkaar is, Emma en Wesley willen er niks over delen. Toch, lijken we te weten waarom het stel uit elkaar is.

Wesley Hoedt zal zijn vreemdgegaan
© Instagram

Inhoudsopgave

Wesley Hoedt zal zijn vreemdgegaan

Emma en Wesley zijn niet voor niks uit elkaar gegaan. Wesley, zal namelijk zijn vreemdgegaan . Wesley, hoe kun je dat nu doen? Je had een relatie met één van de knapste vrouwen van Nederland. Blijkbaar lukte het Wesley niet om zich in te houden.

Emma, deelt op haar Instagram-account dat ze ‘een gebroken hart’ heeft. Ondanks we niet zeker weten of Wesley vreemd is gegaan, lijkt het daar wel op. 

Emma ziet er prachtige uit op haar Instagram-accountEmma ziet er prachtige uit op haar Instagram-account
© Instagram

Emma ziet er prachtige uit op haar Instagram-account

Emma Heesters, ziet er prachtig uit. Ze laat veel van haar lijf zien op haar Instagram-account. Ze heeft niet voor niks méér dan 1.8 miljoen volgers op Instagram. Daarnaast heeft ze ook 5.8 miljoen subscribers op YouTube. Met al de volgers verdient Emma genoeg geld om de rekeningen te kunnen betalen. De prachtige blondine kocht ondanks een Maserati. Het lijkt dus goed te gaan met de zaken, het gaat alleen minder in de liefde.