Spelersvrouw.nl

Elvira Westerman de vrouw van Koert Westerman

Elvira vriendin Koert Westerman vrouw

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 april 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Elvira Westerman – Van Achthoven is de vrouw van Koert Westerman, een Nederlandse presentator en voetbalcommentator op RTL en FOX Sports. Elvira en Koert hebben samen twee kinderen: Ilana en Dax. Elvira kwam als de vriendin van Koert Westerman al regelmatig in het nieuws door uitspraken van hem bij onder meer Veronica Inside. Nu is de vriendin van Koert dus zijn vrouw.

Inhoudsopgave

Elvira Westerman vrouw Koert Westerman

Elvira Westerman heeft op mbo-niveau 4 gestudeerd in marketing & communicatie. In 2002 werd ze hoofdcassière in de Emté Supermarkten en zestien jaar later, in 2019, stapte ze over naar ‘concurrent’ Coop. Daar is Elvira eveneens hoofdcassière.

In gesprek met het blad Story onthulde Koert Westerman eens ‘het spannendste dat hij ooit heeft gedaan’: “Samen met Elvira voor de liefde kiezen, was best spannend en is nog altijd één groot avontuur.”

© Instagram

Koert en Elvira Westerman zijn getrouwd en hebben twee kinderen

Hoe spannend ook, het avontuur verloopt wel op rolletjes. Koert Westerman is namelijk getrouwd met Elvira en ze hebben hun liefde ook al bekroond met het op de wereld zetten van twee kinderen: Ilana en Dex.

Sportliefhebbers kennen Koert Westerman als commentator en presentator in de wereld van het voetballen en de darts. Hij doet verslag vanuit de studio’s van RTL en FOX Sports.

Koert Westerman commentator voetbal en darts

Verder is Koert een ‘emotioneel weekdier’, zo zegt hij zelf. “Van voetballers die afscheid nemen, herenigingen in All You Need Is Love, school-optredens van mijn kinderen tot mooie ballads. Ik krijg heel gemakkelijk traantjes. De laatste keer was toen Danny Vera zijn nummer Rollercoaster zong bij Pauw aan de bijzettafel. Zo mooi.”

Gelukkig is zijn vrouw Elvira Westerman-Van Achthoven juist dol op de zachte kant van haar Koert!