Spelersvrouw.nl

Ellen Hoog (ex-Gregory van der Wiel)

Ellen Hoog

Ellen Hoog is de ex-vriendin van Gregory van der Wiel. Misschien wel de mooiste hockeyster van dit moment heeft iets met voetballers. En voetballers met haar! Ellen Hoog doet menig mannenhart sneller slaan met haar ondeugende ogen, haar lieve lach en haar prachtige figuur. De afgelopen jaren sloeg zij twee voetballers en een acteur aan de haak.

Inhoudsopgave

Ellen Hoog ex-vriendin Gregory van der Wiel

Ellen Hoog is naar verluidt de ex-vriendin van Gregory van der Wiel. Of Gregory van der Wiel en Ellen Hoog echt een relatie hebben gehad is nooit officieel bevestigd, maar dat de twee gevoelens voor elkaar hebben gehad wordt van diverse zijden bekrachtigd. De flirt zou zijn ontstaan na het WK Hockey in 2010. Hoog en Van der Wiel zouden destijds tot over hun oren verliefd zijn geweest en voor de oud-Ajacied zelfs reden om een hockeywedstrijd van de beeldschone brunette te bezoeken. Met wie het wel tot een relatie komt is voormalig VJ van TMF Sascha Visser. De notoire rokkenjager wordt begin 2011 pardoes getempt in zijn wilde leventje.

Nadat de liefde tussen Sasha en Ellen Hoog ontbrand is, stelt de plaatjesdraaier zelfs afstand te nemen van zijn stelling dat hij monogamie maar niets vindt. Toch houdt de relatie tussen de twee niet voor eeuwig stand. Twee jaar later eindigt de relatie. Beiden willen niet vertellen wat de reden voor de breuk is.

Ellen Hoog en Kelvin de Lang

Heel lang blijft Ellen Hoog niet met een gebroken hart zitten. In maart 2013 ontmoet ze Kelvin de Lang. Hij wordt oud-voetballer genoemd omdat hij het tot de Topklasse schopte bij Argon. Inmiddels richt hij zich op zijn bedrijfje in scouting van talentvolle voetballers. Maar bovenal Kelvin de Lang hij zijn handen vol aan zijn bloedmooie vriendin Ellen Hoog. De relatie hoeft in ieder geval niet geheim te blijven, zo blijkt wel uit de foto’s die ze plaatsen op onder meer Instagram. Begin 2016 maakten Ellen Hoog en Kelvin de Lang te gaan trouwen. De Lang vroeg zijn blonde hockeyster in New York ten huwelijk. Eind 2018 werd bekend dat Hoog zwanger is van haar eerste kindje: een meisje.

Ellen staat bekend als niet al te preuts. Ze heeft zich al diverse malen fotograferen in gewaagde en uitdagende outfits en pronkt graag met haar afgetrainde en toch vrouwelijke lichaam. Zie hieronder een video van één van de fotoshoots.

 

Een bericht gedeeld door Ellen Hoog (@ellen_hoog) op

 

1 comment