Spelersvrouw.nl

Eleni Zakka vriendin van Noah Fadiga

Eleni Zakka is de vriendin van Noah Fadiga, een Belgische voetballer met Senegalese roots die in juli 2020 bij Heracles Almelo tekende. Eerder speelde de rechtsback al voor Club Brugge en op huurbasis bij FC Volendam.

Inhoudsopgave

Eleni Zakka vriendin Noah Fadiga

Eleni Zakka is geboren in Mantoúdi, in Griekenland. Al vrij snel verhuisde ze naar België, waar ze haar huidige vriend Noah Fadiga ook leerde kennen. Eleni is woonachtig geweest in Brussel, Antwerpen én Gent maar trekt nu dus richting het oosten van Nederland.

Eleni Zakka verdient haar centen als model – dat is ook wel te zien aan haar looks – en geeft make up-tutorials aan haar volgers op met name Instagram en Youtube. Vriend Noah heeft dus een echte beauty aan de haak geslagen met deze Griekse godin.

Noah Fadiga heeft Senegalese roots, vader was ook profvoetballer

Noah Fadiga is in 1999 geboren in Brugge. Zijn vader is eveneens profvoetballer geweest: de Ghanees Khalilou Fadiga, die uitkwam voor onder meer AJ Auxerre, Inter Milan en Derby County. Fadiga junior sloot in 2015 aan in de jeugdopleiding van Club Brugge, nadat hij eerder al speelde voor KAA Gent én RSC Anderlecht. De jonge clubhopper heeft dus al zo goed als de complete Belgische top achter zijn naam staan.

Noah Fadiga speler Heracles Almelo

In juli 2020 maakte Heracles Almelo de komst van Noah Fadiga, die het seizoen 2019/2020 werd verhuurd door Club Brugge aan Keuken Kampioen Divisionist FC Volendam, bekend. Hij verhuist dus samen met zijn vriendin Eleni Zakka naar het oosten van Nederland, en daar toonde hij zich bij zijn presentatie op Erve Asito erg blij mee: “Heracles Almelo is een mooie en warme club. Ik ben blij om hier te zijn.”