Donny van de Beek is vrijgezel

Donny van de Beek is tegenwoordig al weer een tijdje vrijgezel. Marijn van Eijkelenburg is zijn ex-vriendin.

Marijn van Eijkelenburg ex-vriendin Donny van de Beek

Donny van de Beek heeft lang een relatie gehad met Marijn van Eijkelenburg. Beiden zijn geboren en getogen in het pittoreske Nijkerkerveen. Ze kenden elkaar dan ook al van toen ze nog klein waren.

Toch liep het in 2018 helaas stuk tussen de Ajax-speler en de knappe blondine, die werkzaam is in de zorg. Na het beëindigen van de relatie door Donny en Marijn hebben ze besloten het even rustig aan te doen.

Donny van de Beek vrijgezel

Ze zijn dan ook beiden nog geen nieuwe vlam tegen het lijf gelopen. Verslaggever Hans Kraaij junior vroeg dan maar eens aan Van de Beek of er wel een mooie ‘Miss Nijkerkerveen’ bestaat. “Ja, zeker wel. Die lopen er wel, hoor. Die lopen er genoeg”, lacht de Ajacied.

“Nee, zelf heb ik nog geen nieuwe Nijkerkerveense. Ik ben vrijgezel en ik vind het prima zo.” Geen reden tot klagen dus voor de in Amsterdam doorgebroken middenvelder. Toch hopen we dat hij na Marijn van Eijkelenburg ooit weer een nieuwe vriendin aan zijn zijde gaat krijgen.

Gezien alle transfergeruchten is enige haast toch geboden, als hij bij voorkeur een Nijkerkerveense zoals Marijn wil treffen. Anders wordt het vermoedelijk een Spaanse, Italiaanse of misschien wel Engelse geliefde voor hem!

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1088816974694625280