Spelersvrouw.nl

Dit zijn de vrouwen van de voetballers van het Argentijnse elftal

Caro Calvagni is de vriendin van Nicolas Tagliafico

De Argentijnse ploeg werd op 18 december 2022 wereldkampioen. Ze wonnen de finale van Frankrijk. De wedstrijd eindigde in 3-3. Kylian Mbappé, scoorde drie doelpunten voor Frankrijk. Zijn kersverse vriendin Ines Rau was er ook.  Lionel Messi, scoorde in de reguliere wedstrijd twee doelpunten, Angel di Maria scoorde het andere doelpunt. 

Antonela Roccuzzo is de vrouw van Lionel Messi
Bron: https://www.instagram.com/antonelaroccuzzo/

Inhoudsopgave

Antonela Roccuzzo is de vrouw van Lionel Messi

Antonela Roccuzzo is de prachtige vrouw van Lionel Messi. Al eerder schreven we meerdere artikelen over haar. Ze kennen elkaar al sinds hun 5e levensjaar. De familie’s van Lionel en Antonela kennen elkaar al generaties lang. Antonela Roccuzzo heeft samen met Lionel Messi drie kinderen. 

Maria Emilia Ferrero is de vriendin van Julian Alvarez
Bron: https://www.instagram.com/emiliafferrero22/

Maria Emilia Ferrero is de vriendin van Julian Alvarez

Maria Emilia Ferrero is de knappe vriendin van Julian Alvarez. Hij speelt bij de Engelse club Manchester City. Hier is hij de tweede spits achter Erling Haaland. Ze zijn beide afkomstig uit Argentinië. Maria Emilia Ferrero en Julian Alvarez zijn beide 22 jaar oud.  Op dit moment hebben ze nog geen kinderen, we verwachten dat ze hier binnenkort aan gaan beginnen. 

Jorgelina Cardoso is de vrouw van Ángel Di María
Bron: https://www.instagram.com/jorgelinacardoso26/

Jorgelina Cardoso is de vrouw van Ángel Di María

Jorgelina Cardoso is sinds 2009 de vrouw van Ángel Di Maria. De rechtsboven van Argentinië is geboren in Rosario. Op 14 februari 1988 kwam hij ter wereld. Ángel Di Maria, speelde voor onder andere Real Madrid, Manchester United en Paris Saint-Germain.

Camila Glante is de vrouw van Leandro Paredes
Bron: https://www.instagram.com/ccamilagalantee/

Camila Glante is de vrouw van Leandro Paredes

Camila Glante is de vrouw van Leandro Paredes, het stel is getrouwd in 2017. In 2019 maakte hij de overstap naar Paris Saint-Germain. Sindsdien speelt de Argentijn samen met Neymar, Kylian Mbappé en Marco Verrati. 

Mandinha is de vrouw van Emiliano Martínez

Emiliano Martínez was de ster van het WK. De penalty keeper stopte onder meer de penalty van Virgil van Dijk. In de WK finale van 2022 stopte hij de strafschop van Kingsley Coman. Tchouaméni, één van de sterspelers van Real Madrid, schoot zijn strafschop naast. Hij is op dit moment de keeper van Aston Villa. Wellicht maakt hij in de komende jaren een stap hogerop naar een Europese topclub.

Rocío Esposito is de vrouw van Gerónimo Rulli

Rocío Esposito is de vrouw van Gerónimo Rulli

Rocío Esposito is de vrouw van Gerónimo Rulli, de tweede keeper van het Argentijnse elftal. Nadat het stel enkele jaren samen was, zijn ze in 2018 getrouwd. In 2021 werden ze voor het eerste ouders van een zoon. Rulli, is op dit moment de keeper van Valencia.

Barbara Occhiuzzi is de vriendin van Nahuel Molin (1)
Bron: https://www.instagram.com/barbiocchiuzzi/

Barbara Occhiuzzi is de vriendin van Nahuel Molin

Barbara Occhiuzzi behoort wat ons betreft bij de drie knapste spelersvrouw van de voetballer van Argentinië. Barbara, is een prachtige brunette met een mooi lichaam. Ze is eigenlijk de brunette versie van Agustina Gandolfo. Nahuel Molin, is in ieder geval erg gelukkig met haar, en dat snappen wij wel!

Karen Cavaller-Romero is de vrouw van Cristian Romero

Cristian Romero is de beste verdediger van het Argentijnse elftal. Karen Cavaller-Romero is de vrouw van Cristian Romero, die momenteel voor Spurs uitkomt. Cristian en Karen Cavaller-Romero zijn sinds 2018 aan het daten. Amper twee jaar later trouwde ze in hun geboorteland. De vrouw van Christian Romero is geboren op 11 november 1999 in Argentinië. In het dagelijks leven houdt ze zich bezig met de personeelszaken van een groot bedrijf. De prachtige Karen woont met haar geliefde in Londen.

Caro Calvagni is de vriendin van Nicolas Tagliafico
Bron: https://www.instagram.com/carocalvagni/

Caro Calvagni is de vriendin van Nicolas Tagliafico

Caro Calvagni is de knappe vriendin van oud-Ajacied Nicolas Tagliafico. De Argentijnse linksback speelt op dit moment bij Olympique Lyon. Eén dingen kunnen we wel concluderen; Nicolas Tagliafico heeft smaak als het om vrouwen gaat. Ze waren in 2018 al samen, Caro reisde met haar vriend mee naar Nederland, toen hij voor Ajax ging voetballen.

Camila Homs is de vriendin van Rodrigo de Paul

Camilia en Rodrigo zijn de trotse ouders van twee kinderen; Francesa (dochter) en Bautista (zoon). Hun eerste kind werd geboren in januari 2020. Rodrigo is goed bevriend met Lionel Messi en Sergio Aguero. Camila Homs, woont samen met Rodrigo de Paul, in het fraaie Spanje. Omdat Rodrigo op dit moment uitkomt voor Atlético Madrid, wonen ze in de hoofdstad. Hij was één van de sterren van het WK 2022.

Muri Lopez Benitez vriendin van Lisandro Martinez
Bron: https://www.instagram.com/lopezbenitezmuri/

Muri Lopez Benitez vriendin van Lisandro Martinez

Muri Lopez Benitez is de jeugdliefde van Lisandro Martinez. Toen Lisandro 16 jaar oud was, kreeg hij een relatie met Muri. Zij draagt, net zoals Lisandro, de Argentijnse nationaliteit. Lisandro speelde bij Ajax samen met Brian Brobbey, Devyne Rensch en Mohammed Kudus. Hij maakte op 27 juli 2022 de overstap naar het grote Manchester United. Hij ging zijn oud-trainer Erik ten Hag achterna. 

Agustina Gandolfo is de vriendin van Lautaro Martinez

Wat ons betreft is Agustina Gandolfo de knapste spelersvrouw van alle voetballers van het Argentijnse elftal. En laten we eerlijk zijn; we zijn bij ons op de redactie gek van Blondines. Lautaro Martinez heeft de prachtige Agustina Gandolfo aan de haak geslagen. De prachtige vriendin van Lautaro heeft meer dan één miljoen volgers op haar Instagram-account. Het stel kent elkaar ia Mauro Icardi, de oud-international van Argentinië.  

Antonella Cavalieri is de vriendin van Paulo Dybala

Antonella Cavalieri is sinds 2015 de vriendin van Paulo Dybala. Tot op heden weten ze hun relatie redelijk goed buiten de spotlights te houden. Op het Instagram-account van Antonella zien we op dit moment geen selfie met haar vriend. Paulo, speelde jarenlang voor Juventus, nu komt hij uit voor AS Roma. Het stel is samen verhuisde naar Rome.