Spelersvrouw.nl

Dit zijn de vrouwen achter de voetballers van Feyenoord

Dit zijn de vrouwen achter de voetballers van Feyenoord

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 26 januari 2023

Voetbalclub Feyenoord heeft het de laatste jaren erg goed gedaan. Ze kunnen zich steeds beter mengen in de strijd om het kampioenschap. De afgelopen jaren won de voetbalclub uit Rotterdam meermaals van aardrivaal Ajax.

Dat de voetballers van Feyenoord continu in de spotlights staan, is wel duidelijk. Vooral in het weekend zijn de camera’s op de Feyenoords gericht. Het team uit Rotterdam speelt het liefst in hun eigen ‘Kuip’.

Omdat de voetballers van de voetbalclub veel in de belangstelling staan, zijn mensen benieuwd naar de vrouwen van de voetballers. Wil je weten wie de vrouwen achter de Feyenoords zijn? Lees dan dit artikel!

Fer Serrano is de vriendin van Santiago Giménez
© Instagram

Inhoudsopgave

Fer Serrano is de vriendin van Santiago Giménez

Fer Serrano is de vriendin van Feyenoord-aanvaller Santiago Giménez. In ons eerder geschreven artikel, lees je dat het stel al maanden verloofd is.

De aanvaller van Feyenoord ging eind 2022 op zijn knieën voor zijn bloedmooie vriendin. Santiago Giménez, is al jaren samen met zijn huidige vriendin. Ze hadden namelijk al een relatie toen hij voetbalde in zijn geboorteland, Mexico. Uiteraard, woont het stel ook in Rotterdam.

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kokcü is nog vrijgezel
© Instagram

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kokcü is nog vrijgezel

Orkun Kokcü – de aanvoerder van Feyenoord – is nog steeds vrijgezel. Orkun, maakt de afgelopen seizoenen veel indruk, wellicht dat hij de overstap kan maken naar een grote club in het buitenland? We hebben in ieder geval alle vertrouwen in de aanvoerder van Feyenoord. Met zijn liefdesleven komt het ook zeker goed. Kokcü, focust zich op dit moment liever op zijn voetbalcarrière.

Tess Sarah is de prachtige vriendin van Feyenoord-aanvaller Danilo Pereira da Silva

Tess Sarah is de prachtige vriendin van Feyenoord-aanvaller Danilo Pereira da Silva

Tess Sarah, is misschien wel de knapste spelersvrouw van de Feyenoord-voetballers. Zij heeft een relatie met Danilo Pereira da Silva, één van de spitsen van de Rotterdamse club.

De Braziliaanse vriendin van Danilo ziet er echt waanzinnig goed uit, dat kunnen we wel zien op haar Instagram-account. Opmerkelijk; Danilo Pereira da Silva speelde eerder voor aardsrivaal Ajax.

Thayna Vieira is de vriendin van Igor Paixão

Thayna Vieira, is de 23-jarige aanvaller van Igor Paixão, één van de buitenspelers van de Rotterdamse club. De linksbuiten speelt sinds 17 augustus 2022 voor Feyenoord. Voordat de Braziliaanse aanvaller naar Nederland kwam, had hij al een relatie met zijn huidige vriendin. In de liefde gaat het dus voor de wind, het gaat ook goed met zijn voetbalcarrière.

Dayenne Huipen is de beeldschone vriendin van Justin Bijlow

Dayenne Huipen is de beeldschone vriendin van Justin Bijlow

Dayenne Huipen is de beeldschone vriendin van Feyenoord-doelman en Oranje international Justin Bijlow. De vriendin van Justin Bijlow werkt als model. Dat is ook wel te zien. Ze ziet er namelijk prachtig uit. Dayenne en Justin hebben samen een kind. Ze gaan het liefst met hun gezin op vakantie.

Noor Omrani is de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen

Noor Omrani is de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen

Noor Omrani, is de knappe vriendin van Marcus Pedersen. De vriendin van Marcus Pedersen was te zien in het SBS6-programma ‘De Alleskunner’. Noor Omrani, hockeyt op hoog niveau, ze zijn dus beide gek van sporten. Het stel woont samen in een prachtig appartement in Rotterdam.

Mirjam Slot is de vrouw van Arne Slot

Mirjam Slot is de vrouw van oud-profvoetballer en Feyenoord-trainer Arne Slot. Het stel heeft samen een prachtige dochter. Met Arne Slot aan het roer, doet Feyenoord weer mee aan de titel. Hij doet het uitstekend met de club uit Rotterdam.