Spelersvrouw.nl

Dit zijn de spelersvrouwen achter de voetballers van Chelsea FC

De voetballers van Chelsea FC uit Londen hebben stuk voor stuk prachtige vrouwen. De vrouwen achter de profvoetballers zijn belangrijk voor de voetballers. Ze zorgen ervoor dat de voetballers genoeg tot rust komen, en zich kunnen focussen op de wedstrijd. Ben je benieuwd naar de spelersvrouwen achter de voetballers van Chelsea FC? Lees dan dit artikel!

Alysha Behague, vriendin van Pierre-Emerick Aubameyang

Inhoudsopgave

Alysha Behague, vriendin van Pierre-Emerick Aubameyang

Alysha Behague is al jaren de vriendin van Chelsea-speler Pierre-Emerick Aubameyang. De razendsnelle aanvaller speelde eerder voor onder meer Arsenal en Borussia Dortmund. De vriendin van Aubameyang – staat net als hem – graag in de spotlights.

In ons eerder geschreven artikel vertelden meer over de gigantische kledingkast van Alysha Behague. Het stel is al méér dan 15 jaar samen. IN 2011 werd hun eerste zoon geboren.

Jude Litter is de vriendin van N’Golo Kanté

N’Golo Kanté, is misschien wel de ‘normaalste’ voetballer van de Engelse club. Zijn teamgenoten komen op de training in de duurste sportwagen, de Franse middenvelder rijdt in een 5 jaar oude Mini Cooper. En hij is er hartstikke blij mee. Jude Litter, is de knappe vriendin van N’Golo Kanté. 

Mia McClenaghan, de vriendin van Reece James

Mia McClenaghan, de vriendin van Reece James

De Engelse rechtsback Reese James speelt zijn hele leven al voor de club uit Londen. Hij is zelfs geboren in de hoofdstad van Engeland. De rechtervleugelverdediger doorliep de hele jeugdopleiding van Chelsea. 

Reece James, heeft op dit moment een relatie met Mia McClenaghan. De knappe vriendin van de Engelse rechtsback blijft het liefst buiten de spotlights, vandaar dat we haar niet vinden op social media.

Sophia Weber is de bloedmooie vriendin van Kai Havertz

Sophia Weber is de bloedmooie vriendin van Kai Havertz

Sophia Weber, is wat ons betreft de knapste spelersvrouw van alle voetballers van Chelsea. De Duitse Sophia heeft een relatie met landgenoot Kai Havertz. Het stel woont inmiddels alweer jaren in Londen. Ze hebben nog geen kinderen, wel zijn ze gek op hun honden.

Chloe Wealleans-Watts, de vriendin van Mason Mount

Chloe Wealleans-Watts, de vriendin van Mason Mount

Mason Mount, zullen de meeste Nederlanders kennen van zijn tijd bij de Arnhemse club Vitesse. De Engelse aanvallende middenvelder is sinds 2017 samen met de prachtige Chloe Wealleans-Watts. Dat alles lees je in ons eerder geschreven artikel. Het stel is al 5 een relatie, ze lijken nog steeds dolgelukkig met elkaar.

Andrea Martinez, vriendin van Kepa Arrizabalaga

Andrea Martinez, vriendin van Kepa Arrizabalaga

Andrea Martinez is de bloedmooie vriendin van Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga. Het stel is in 2022 verloofd, ze gaan naar alle waarschijnlijkheid in 2023 trouwen. De keeper van Chelsea vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een vakantie.

Dat Andrea Martinez er prachtig uit ziet, weten we inmiddels wel. Op haar Instagram-account heeft ze 67.000 volgers. Opmerkelijk feitje; Andrea Martinez werd in verkozen tot ‘Miss Universe’ in haar geboorteland, Spanje.

Isabelle da Silva is de vrouw van Thiago Silva

Isabelle da Silva is de vrouw van Thiago Silva

Isabelle da Silva is sinds 2005 de vrouw van Thiago Silva. De inmiddels 38-jarige centrale verdediger loopt al heel wat jaartjes mee. Hij voetbalde onder meer bij AC Milan, Paris Saint-Germain en FC Porto. Isabelle en Thiago zijn de trotse ouders van twee kinderen.

Het gezin-Silva woont al enkele jaren in Londen, omdat Thiago hier voetbalt. Wanneer hij stopt met voetballen, verhuizen ze zeer waarschijnlijk naar zijn geboorteland, Brazilië.

Izabel Andrijanic vrouw van Mateo Kovacic

Izabel Andrijanic vrouw van Mateo Kovacic

Ook Mateo Kovacic heeft een bloedmooie vrouw; Izabel Andrijanic is de vrouw van Mateo Kovacic. Het stel leerde elkaar kunnen in Kroatië. Hier zijn ze overigens bieden geboren. De vrouw van Mateo Kovacic is succesvol zakenvrouw.

Ze richtte op jonge leeftijd ‘Lunilou’ op. Dit bedrijf verkoopt milieuvriendelijke producten voor jonge kinderen en baby’s. Izabel en Mateo wonen samen met hun twee kinderen in het prachtige Londen. Hier zijn ze in 2019 komen wonen, toen maakte Mateo de overstap naar Chelsea.