Spelersvrouw.nl

Dit wil je weten over Mishel Gerzig, vrouw Thibaut Courtois

Dit wil je weten over Mishel Gerzig, vrouw Thibaut Courtois

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 24 juli 2023

Mishel Gerzig, is de bekende vrouw van Thibaut Courtois. Ze trouwden in het diepste geheim op zondag 25 juni 2023. Courtois, is dolgelukkig met het Isrealische topmodel. 

Wie is Mishel Gezig - Mishel Gerzig is de vrouw van Real Madrid-keeper Courtios
© Instagram @mishelgerzig

Inhoudsopgave

Wie is Mishel Gerzig?

De prachtige vrouw van Thibaut Courtois werd geboren op 4 juni 1997 in Israel. Al op zeer jonge leeftijd werd ze gescout als model.

Naast haar modellencarrière heeft ze een opleiding tot ‘interieurontwerpster’ gevolgd.  Op dit moment werkt Mishel Gerzig als model voor het bekende modellenbureau ‘ITM Models’.

Het modellenbureau waar Mishel werkt, werkt onder meer samen met Eden Boeten, Yael Shelbia, Anna Zak en Adel Bespalov. 

De ouders van Mishel komen oorspronkelijk uit Rusland. Ze emigreerde naar Israël voor hun eigen veiligheid. De prachtige vrouw van  Thibaut Courtois is van Joodse komaf.

In het jaar woont en werkt ze in Israël. Het grootste gedeelte van het jaar woont ze samen met haar man en bonuskinderen in Madrid.

Mishel Gerzig en Thibaut Courtois 
© Instagram @mishelgerzig

Mishel Gerzig en Thibaut Courtois 

Mishel, was al erg bekend in haar thuisland door haar modellencarrière. Ze werd nog bekender toen ze in juli 2021 een relatie kreeg met Real Madrid-keeper Thibaut Courtois.

Sindsdien doet het stel alles samen en zijn ze dolgelukkig met elkaar. De keeper van Real Madrid was zo gelukkig met zijn vriendin, dat hij haar ten huwelijk had gevraagd.

Inmiddels is het stel getrouwd. 


Ze zijn getrouwd aan de  Croisette in Cannes in een prachtig, exclusief kasteel met privé strand. Zo’n bruiloft mag wat kosten. Naar verwachting kostte de bruiloft van Mishel en Thibaut 1 miljoen euro.

Mishel Gerzig en Thibaut Courtois wonen in de Spaanse hoofdstad Madrid

Het stel woont in Madrid

Topkeeper Courtois woont samen met zijn vrouw en kinderen uit een eerder huwelijk in een gigantische villa in een dure villawijk in Madrid. Het huis is uiteraard van alle gemakken voorzien. Zo is er een groot buitenzwembad, een grote keuken en een fantastische master bedroom. 

In het filmpje hieronder kun je het hele huis van Mishel Gerzig en Thibaut Courtois zien.

Mishel Gerzig werkt als topmodel

De bloedmooie Mishel Gezig werkt als topmodel voor verschillende grote merken.  Ze werkt onder meer samen met ‘GIGI Laboratories’,  kledingmerk ‘Twentyfourseven’ en verzorgingsmerk ‘Laline’. Met deze samenwerking verdient ze bakken met geld.

De ouders van Mishel Gerzig
© Instagram @mishelgerzig

De ouders van Mishel Gerzig

De ouders van Mishel zijn geboren in Rusland. Hier ontmoette ze elkaar ook. De vader van het topmodel werkte er jaren als taxichauffeur, de moeder van Mishel werkte er als reisadviseur.

Omdat ze van Joodse afkomst zijn, voelde ze zich niet veilig meer in hun geboorteland. Om deze reden emigreerde ze naar Israël. Mishel, werd in Israël geboren. 

Mishel Gerzig is enorm populair op Instagram
© Instagram @mishelgerzig

Succes op Instagram

Topmodel Mishel is een succes op Instagram. Ze heeft inmiddels 807.000 volgers aangetikt. Als de volgers in deze snelheid groeien, heeft ze voor de jaarwisseling nog 1 miljoen volgers.

Het aantal volgers groeit snel doordat ze erg actief is op social media en dat ze de bekendste Belgische spelersvrouw is. 

Het vermogen van Mishel Gerzig

Mishel, heeft een geschat vermogen van 2 miljoen euro. Haar man, Real Madrid-doelman Thibaut Courtios, heeft volgens derijkstebelgen.be een vermogen van 74 miljoen euro.

De ex-vriendin van Thibaut Courtois
© Instagram @martadggm

De ex-vriendin van Thibaut Courtois

Voordat Mishel Gerzig getrouwd was met Courtois, was de Real Madrid-keeper getrouwd met zijn jeugdliefde Marta Dominguez. Samen met haar heeft de keeper twee kinderen.

Ze kregen eind 2013 een relatie, het stel ging uit elkaar nadat Thibaut vertelde dat hij meermaals was vreemdgegaan. 

De keeper zal onder andere vreemdgegaan zijn met model en oud-Miss België Emily Vanhoutte. Thibaut, werd samen met haar gesport op een boulevard toen hij een relatie had met Marta Dominguez.

Foto’s © Instagram @mishelgerzig

Heeft Mishel Gerzig een kind?

Nee, Mishel Gerzig heeft geen kind. Ze heeft wel twee bonuskinderen.

Sinds wanneer zijn Mishel Gerzig en Courtois getrouwd?

Mishel en Courtois trouwden op 25 juni 2023.

Had Mishel Gerzig  eerder een relatie met Kevin  De Bruyne?

Nee, Mishel had geen relatie met Manchester City-middenvelder Kevin De Bruyne.

Wat verdient Mishel met haar modellenwerk? 

Naar schatting verdient de vrouw van Courtois met haar modellenwerk zo’n 20.000 euro per maand. Dat doet ze niet onaardig!

Met welke spelersvrouwen kan Mishel Gerzig het goed vinden?

Mishel, kan het goed vinden met Jordan Ozuna, Maria Julia Mazali, Vanja Bosnic en Sandra Garal. Ze kennen elkaar omdat hun partners voetballers bij Real Madrid zijn. Ze kan het minder vinden met Michèle Lacroix, de vrouw van Kevin De Bruyne.