Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van de keeper van Kroatië

Dit is de vrouw van de keeper van Kroatië

Dominik Livaković is één van de uitblinkers van Kroatië tijdens het WK 2022 in Qatar. Kroatië, schakelde topfavoriet Brazilië uit naar strafschoppen. Eerder, schakelende ze het Spanje van Luis Enrique uit. Helena Livaković is de vrouw van Dominik Livaković. Het stel woont in Zagreb, Dominik keept bij Dinamo Zagreb, zij werkt als Industrial designer.

Inhoudsopgave

Alles over Helena Livaković

Helena Livaković, is bekend bij het grote publiek doordat ze de vrouw is van WK-ster Dominik Livaković. Zij woont samen met de keeper in het prachtig Zagreb. Zagreb, is de hoofdstad van Kroatië. Helena is gek op honden. Dat zien we op haar Instagram-account. Samen met haar man heeft ze hond Cruz. Op dit moment heeft het in 2022 getrouwde stel nog geen kinderen. Wellicht dat ze hier binnenkort aan gaan beginnen.

Alles over Dominik Livaković

Dominik Livaković is de keeper van Kroatië. Hij is één van de sterren van het team. Zeker, doordat ze twee landen hebben verslagen met penalty’s. Luka Modric, is de aanvoerder van Kroatië. De keeper van Kroatië is geboren op 9 januari 1995 in Zadar, Kroatië. Dominik, behoort samen met Luka Modric, Ivan Perišić, Mateo Kovačić en Marcelo Brozović tot de belangrijkste spelers van de nationale ploeg.