Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Santiago Giménez

Dit is de vriendin van Santiago Giménez

Fer Serrano is de vriendin van Feyenoord-aanvaller Santiago Giménez. Het stel is zelfs al een tijdje verloofd. In november 2022 ging de aanvaller van de Rotterdamse club op zijn knieën voor zijn prachtige vriendin. Het stel heeft sinds mei 2018 een relatie. Eerder, woonde ze samen in Mexico, sinds hij bij Feyenoord voetbalt, wonen ze in de havenstad, Rotterdam. Ze is een goede kennis van Aurela Skandaj, de vriendin van Edson Alvarez

Fer Serrano, actrice, regisseur en influencer
© Instagram @ferserranoc

Inhoudsopgave

Fer Serrano, actrice, regisseur en influenceer

De vriendin van Santiago Giménez werd geboren op 18 november 1997 in Mexico-Stad. Haar moeder is Mexicaans en haar vader is Spaans. Ze heeft een broer en twee zussen met wie ze in haar jeugd veel tijd doorbracht.

De actrice presenteerde al meerdere tv-programma’s die op de Braziliaanse tv te zien waren. De Braziliaanse versie van ‘Pijama Party’ is hier een goed voorbeeld van. Nadat ze verschillende tv-klussen heeft, werkt ze als influenceer. Op haar Instagram-account heeft ze namelijk 274.000 volgers. De vriendin van Santiago werkt onder meer voor Calvin Klein en Chanel.

De boodschap aan haar overleden moeder
© Instagram @ferserranoc

De boodschap voor haar overleden moeder

Op 25 maart 2022 overleed de moeder van Fer Serrano. De vriendin van Giménez besloot haar hoofd kaal te scheren, dit als laatste gebaar aan haar overleden moeder.

Door dit te doen, kan ze de dood van haar moeder beter verwerken. Ze heeft haar hoofd kaal geschoren, omdat de moeder van Fer ook kaal was. ”Zij had geen keus”, vertelde ze op haar socials.

Santiago Giménez aanvaller van Feyenoord

Hij speelt sinds 29 juli 2022 voor de Rotterdamse club. De aanvaller komt ook uit voor zijn geboorteland, Mexico. Bij Feyenoord speelt hij samen met Orkun Kokcü, Justin Bijlow en Quinten Timber.

Hij maakte zijn debuut op op 8 augustus 2022 in de uitwedstrijd tegen Vitesse. De club uit Rotterdam won die wedstrijd met 2-5. Helaas, wist Santiago niet in zijn debuutwedstrijd te scoren. In de 2e helft mocht hij invallen. Danilo Pereira da Silva, werd na de kant gehaald door trainer Arne Slot.

Foto’s © Instagram @ferserranoc