Spelersvrouw.nl

Dit is de knappe vriendin van Villareal-speler Serge Aurier!

Hencha Voigt is de vriendin van voetballer Serge Aurier. Aurier draait al jaren mee met de topclubs van Europa en speelt momenteel voor het Spaanse Villareal. Het gaat niet altijd vlekkeloos tussen de twee, want in 2019 sliep Serge in nachtje in de cel nadat Voigt de politie belde wegens mishandeling.

Inhoudsopgave

Hencha Voigt

Hencha is de vriendin van voetbal-ster Serge Aurier. Ze is een Amerikaans fitness model en is reality ster. Op haar instagram deelt ze pikante foto’s met haar ruim 600k volgers. Ook was ze onder andere te zien in tv-show WAGS MIAMI. De relatie loopt niet altijd soepel maar in 2018 toonde zich een mooie bekroning op hun relatie. Want in dat jaar kregen de twee een dochtertje. Hencha zou eerder al gedate hebben met meerdere NBA sterren. Ook had ze in 2013 een relatie met Glen Davis.

© Instagram

Voetbalcarrière van Serge Aurier

Aurier heeft al een hele carriere achter de rug maar voetbalt nog steeds mee aan de top bij Villareal. Hij begon zijn carrière bij RC Lens. Na hier 3 seizoenen te hebben gespeeld verkaste hij naar Toulouse en kwam hier tot 72 wedstrijden waarin hij 8 keer het net wist te vinden. Daarna kwam hij tot een transfer naar het grote Paris Saint Germain. Hij heeft 43 wedstrijden voor de grootmacht gespeeld.

In 2017 pikte Tottenham Hotspur hem op en hier heeft Aurier zijn meeste wedstrijden gespeeld. Na vier seizoenen werd hij verkocht aan Villareal waar hij tot de dag van vandaag geen wedstrijd heeft gespeeld.