Spelersvrouw.nl

Dit is de bloedmooie vriendin van Feynoorder Mats Wieffer

Dit is de bloedmooie vriendin van Feynoorder Mats Wieffer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

De bloedmooie Lola Rozenberg is de vriendin van Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer. Hij brak dit seizoen definitief door onder hoofdtrainer Arne Slot.

De prachtige vriendin van Mats is 20 jaar oud en ziet er fantastisch uit. Ze deed ook mee aan ‘Miss Beauty Overijssel’, hier eindigde ze 5e.

Vanaf haar huis is het wel een stukje rijden naar ‘De Kuip’, ze woont namelijk in Enschede.

Lola Rozenberg is de vriendin van Mats Wieffer
© Instagram

Inhoudsopgave

Lola Rozenberg is de vriendin van Mats Wieffer

Lola Rozenberg heeft al 1 jaar een relatie met Mats Wieffer. Het stel is samen op vakantie geweest naar ‘La Palma’. Lola, lijkt het liefst buiten de spotlights te willen blijven.

Op het Instagram-account van Mats is geen foto van haar te vinden. Wel deelt ze foto’s samen met Mats op haar eigen Instagram- en TikTok-account.

Ondanks dat Lola en Mats beiden nog erg jong zijn, lijkt het heel goed te gaan met hun relatie.

De vriendin van Mats Wieffer werkt als gastvrouw
© Instagram

De vriendin van Mats Wieffer werkt als gastvrouw

Omdat Lola Rozenberg nog maar 20 jaar oud is, zit ze nog op school. Ze volgt momenteel een opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat voor opleiding ze precies doet, is niet helemaal duidelijk. Daarnaast werkt de vriendin van Mats Wieffer als gastvrouw bij ‘ICING CREATIVES’.

Ze liep stage bij ‘Franky Amsterdam’ een luxe winkel voor sieraden in Amsterdam. 

Vriendin van Kristy Willemstijn
© Instagram

Vriendin van Kristy Willemstijn

Lola Rozenberg, is goed bevallen bij de spelersvrouwen achter de voetballers van Feyenoord. Ze is onder meer vriendinnen met Kristy Willemstijn, de vriendin van Quilindschy Hartman en met Noor Omrani, de vriendin van Marcus Pedersen

De succesvolle carriere van Mats Wieffer

De 23-jarige Mats Wieffer doorliep de hele jeugdopleiding van FC Twente. Hij maakte op 1 juli 2020 de overstap naar Excelsior. Op 1 juli 2022 nam Feyenoord de toen nog onbekende voetballer over voor 575.000 euro.

Dit seizoen maakte hij zijn debuut in Oranje, speelde hij 37 wedstrijden voor Feyenoord en werd hij met dat team kampioen. 

Het gaat goed met de carrière van Mats Wieffer en het gaat ook goed met zijn liefdesleven!