Spelersvrouw.nl

Dionne Stax, de nieuwe vlam van Humberto Tan

Dionne Stax de vriendin van Humberto Tan? Het is de showbizzaffaire waar Nederland in het voorjaar van 2017 niet over uitgepraat raakt. Voormalig Studio Sport-presentator Humberto Tan heeft volgens Privé een hete affaire met NOS-beauty Dionne Stax! Check de foto’s, filmpje en video. En we vertellen je met welke televisiecollega Dionne Stax het eerder aanlegde!

Inhoudsopgave

Dionne Stax vriendin van Humberto Tan?

Is Dionne Stax dan de vriendin van Humberto Tan? De ontkiemende liefde bezorgt het koppel rode oortjes! Er hangt zoveel geheimzinnigheid rondom de twee televisiebekendheden dat RTL niet goed wist wat het aanmoest met de pikante affaire. Geheel tegen haar nogal dubieuze traditie zweeg RTL Boulevard over dé showbizzaffaire van 2017.

Omdat het hun collega Humberto was die ditmaal lijdend voorwerp was. Ook de mannen van Voetbal Insite werd verboden om te praten over de relatie van de tv-bekendheden, al maakten ze wel grapjes over een pikant ludiek filmpje dat op internet circuleert.

Humberto verliet zijn vrouw Ineke

Humberto Tan heeft zelfs vrouw Ineke verlaten. Volgens Privé was het de affaire met Dionne Stax de grote reden waarom hij Ineke verliet en zijn intrek nam in een appartement in Amsterdam-Zuid. Buren vertelden het roddelblad dat ze Dionne Stax daar al meerdere keren hebben gezien sindsdien.

De vonk tussen de mooie blondine en de RTL-talkshowhost zou zijn overgeslagen toen Stax te gast was bij Tan. De NOS-nieuwslezeres weet moeilijk om te gaan met het feit dat heel Nederland praat over haar romance. Om lastige en ongemakkelijke vragen te voorkomen, zegde ze een bezoek aan Radio 538 bij Edwin Evers af.

Dionne Stax en Sjoerd van Ramshorst

Het is niet voor het eerst dat Dionne Stax valt voor een collega uit de televisiewereld. Eerder had ze een kortstondige romance met Studio Sport-presentator Sjoerd van Ramshorst. Ze zouden zelfs samen op liefdesvakantie zijn geweest, maar nadat de liefde na enkele maanden verdween, resteerde een ijzige sfeer op de redactie.