Spelersvrouw.nl

Dilara Sanlik vriendin van Max Verstappen

Dilara Sanlik is de vriendin van Max Verstappen, de bekendste Formule 1-coureur van Nederland. Ze zijn sinds begin 2019 een setje en gingen zelfs al samen op wintersportvakantie.

Dilara Sanlik vriendin Max Verstappen

De relatie tussen Dilara en Max was lange tijd geheim, al bleven de geruchten erg hardnekkig. Via Instagram heeft de in het Belgische Hasselt geboren autocoureur uiteindelijk toch bevestigd dat hij samen is met Dilara, een knappe dame uit Duitsland.

De vriendin van Max Verstappen dook zelf al eens op in de Duitse media toen bekend werd dat ze goed bevriend is met Victoria Swarovski, erfgename van de de koningin van het gelijknamige kristallenimperium. Dilara was zelfs bruidsmeisje op het huwelijk van Victoria.

Dilara Sanlik komt uit München en woont in Londen

Dilara is geboren in München en zat daar op het Nymphenburger Gymnasium. Tegenwoordig woont ze in de hoofdstad van Engeland, Londen, maar ze is nog vaak genoeg in haar München te vinden.

Enkele maanden terug werd ze aldaar in een café nog aan de zijde van Max Verstappen gespot. Max ontkende toen de speculaties over een relatie, maar het blijkt dus tóch waar te zijn. Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin, genaamd Dilara.

Max Verstappen had relaties met Joyce Godefridi, Sabre Cook, Mikaela Ahlin, Roos van der Aa, Maxime Pourquié

Max heeft de afgelopen jaren al een behoorlijk leger aan exen opgebouwd. Hij had relaties met onder meer Joyce Godefridi, Sabre Cook, Mikaela Ahlin-Kottulinsky, Roos van der Aa en Maxime Pourquié.

Opvallend detail is dat al deze vijf dames blond zijn: zijn nieuwe vlam Dilara Sanlik is dus de eerste uitzondering op die regel. Al heeft ze wel met de andere dames gemeen dat ze beeldschoon is!

1 comment