Spelersvrouw.nl

Deze foto’s deelt de vriendin van Matthijs de Ligt op Instagram

Deze foto's deelt de vriendin van Matthijs de Ligt op Instagram

De prachtige vriendin van Matthijs de Ligt – Anne-Kee Molenaar – deelt wel hele mooie foto’s op haar Instagram-account. Dat ze er goed uit ziet, weten we inmiddels wel. Maar als ze zulke berichten gaat delen, schrijven we daar uiteraard een artikel over. Anne-Kee Molenaar is vriendinnen met Mikky Kiemeney en Laura Benschop.

Inhoudsopgave

Anne-Kee Molenaar is de vriendin van Matthijs de Ligt

Anne-Kee Molenaar en Matthijs de Ligt zijn alweer heel wat jaartjes samen. Eerst had de verdediger van Bayern München een relatie met Annick Diekman, ze kregen begin 2014 een relatie. Het ging na enkele jaren uit, daarna kreeg Matthijs een relatie met zijn huidige vriendin.

Samenwonen in München

Op 18 juli 2019 maakte Matthijs de Ligt de overstap naar het Italiaanse Juventus. De club uit Italië betaalde 85,50 miljoen euro voor de Nederlander. Drie jaar later – op 19 juli 2022 – maakte hij de overstap naar Bayern München. De club betaalde 67 miljoen euro voor de Nederlandse centrale verdediger. 

Anne-Kee Molenaar, is elke keer met haar vriend mee verhuisd. Het stel heeft inmiddels al heel wat huizen bewoond. Hun grachtenpand in Amsterdam houden ze in ieder geval aan. Daarnaast kopen ze een huis of appartement in de stad waar Matthijs de Ligt voetbalt.

Keje Molenaar is de vader van Anne-Kee Molenaar

Zoals de meeste wel weten: Anne-Kee Molenaar heeft een bekende vader. Keje Molenaar is namelijk de vader van Anne-Kee. De vader van de vriendin van Matthijs de Ligt heeft een verleden als profvoetballer. Hij speelde onder meer voor Feyenoord. Na zijn voetbalcarrière was hij werkzaam als advocaat.