Spelersvrouw.nl

De vriendin van Leonardo Spinazzola

De vriendin van Leonardo Spinazzola

Miriam Sette is de vriendin van Leonardo Spinazzola. Het duo is al jaren. Op social media hebben ze beide veel volgers. Dit is een deel van de inkomsten van het duo. Het is de grootste inkomstenbron van Miriam Sette. Zij werd geboren op 30 mei 1995

Leonardo Spinazzola is geboren op 25 maart 1993 in Italië. Hij speelt al sinds zijn jongere jaren als rechtsbenige voetballer links op het middenveld.

 Leonardo Spinazzola is een echte laatbloeier. Iets wat ook goed is te zien aan het aantal interlands dat Leonardo Spinazzola op zijn naam heeft staan. In 2017 debuteerde hij pas in de nationale ploeg. Inmiddels speelt Leonardo Spinazzola bij AS Roma dat hem in de zomer van 2019 voor maar liefst 29.500.000 euro overnam van Juventus. De club waar hij tussen 2012 en 2019 onder contract stond. Veel wedstrijden voor de ‘oude dame’ speelde Spinazzola verder niet. Hij werd in de jaren verhuurt aan veel verschillende clubs.

Inhoudsopgave

De carrière van Spinazzola

In 2012 werd Leonardo Spinazzola door Juventus overgenomen van AS Siena. Na deze overstap speelde Leonardo Spinazzola maar 10 wedstrijden voor de club uit Turijn, waarna hij werd verhuurd aan Empoli. Ook hier wist Leonardo Spinazzola zijn stempel niet te drukken en speelde hij maar 7 officiële duels, waarin hij één keer tot scoren wist te komen.

Achtereenvolgens werd Spinazzola verhuurd aan SS Lanciano, AC Siena, Atalanta, Vicenza Calcia, Perugia Calcio en Atalanta. Bij zijn laatste club gedurende deze verhuurperiode bij Atlanta wist hij furore te maken. Dit zorgde er in 2017 voor dat hij een uitnodiging kreeg voor nationale ploeg van Italië. In 2019 vertrok Leonardo Spinazzola naar AS Roma, waar hij inmiddels in 50 wedstrijden 3 keer het net wist te vinden. Hij is momenteel teamgenoten met Paulo Dybala en Georginio Wijnaldum.

Interlandcarrière Leonardo Spinazzola

Leonardo Spinazzola is een echte laatbloeier als het gaat om het spelen van Interlands. Hij maakte op 28 maart 2017 zijn officiële debuut in het eerste elftal, nota bene in de met 2-1 gewonnen oefeninterland tegen Nederland. Inmiddels is Leonardo Spinazzola een vast onderdeel van de selectie en staan hem nog vele interlands te wachten. 

Miriam Sette de vriendin van Leonardo Spinazzola

Miriam Sette is de vrouw van Leonardo Spinazzola. Met haar 74.000 volgers op Instagram is ze zeker geen onbekende te noemen. De twee zijn al flink wat jaren samen en bezegelde dit in 2020 met een huwelijk. Ze waren tieners toen ze bij elkaar kwamen, iets wat het extra bijzonder maakt. Miriam Sette werd geboren op 30 mei 1995. Miriam Sette is net als Spinazzola Italiaans en daar ook al haar hele leven woonachtig.  

Social Media Miriam Sette vriendin van Spinazzola           

De vriendin van Spinazzola, Miriam Sette is op social media zeker geen onbekende. Met haar ruim 74.000 volgers is ze met recht een absolute hit te noemen. Ze deelt allerlei verschillende soorten foto’s. Zowel van haarzelf, net als van haar grote liefde Leonardo.

Uiteraard mogen ook de beide kinderen Mattia en Sofia niet ontbreken en wordt ook hond Yago regelmatig op de gevoelige plaat vastgelegd. Kortom, één happy family als je het ons vraagt. Dat de twee elkaar helemaal hebben gevonden dat blijkt niet alleen uit het feit dat ze al vanaf hun tienerjaren samen zijn, maar ook aan de vele prachtige momenten die ze samen met hun twee kinderen beleven.