Spelersvrouw.nl

De soap sinds de relatiebreuk tussen Piqué en Shakira

De soap sinds de relatiebreuk tussen Piqué en Shakira

Shakira en Piqué zijn al enige tijd uit elkaar, omdat Gerard Piqué meerdere keren vreemd zou zijn gegaan. Er gaat een verhaal rond dat hij is vreemdgegaan met de moeder van FC Barcelona-speler Gavi.

Het nieuwe lied van Shakira

De prachtige Shakira die geboren is op 2 februari 1977 zong in een singel ‘’Je hebt een Ferrari en Rolex ingeruild voor een Twingo en Casio. Dit nam de oud-verdediger van FC Barcelona wel heel letterlijk. Hij deelde namelijk een bericht op zijn Instagram-account in een Twingo. Ook had hij een Casio horloge om.

Shakira teister de moeder van Piqué

Verschillende bronnen melden dan Shakira een heks op haar balkon heeft gezet, richting het huis van de moeder van Piqué. Ze zal verschillende keren haar nieuwe single gedraaid hebben. Dit melden verschillende bronnen. Voor een 45-jarige vrouw, vinden we het erg kinderachtig. Piqué, was toch op zoek naar een jongere vrouw, dat kunnen we zien aan de leeftijd van zijn nieuwe vriendin.

De nieuwe vriendin van Piqué

Clara Chia Marti is de nieuwe vriendin van Piqué. Opmerkelijk; ze is pas 23 jaar oud. Daarmee is ze 22 jaar jonger dan Shakira, en 12 jaar jonger dan Piqué. De nieuwe vriendin van de oud-voetballer studeert zeer waarschijnlijk nog in Barcelona.