Spelersvrouw.nl

Daphne van Kruistum de vriendin van Richel Hogenkamp

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 januari 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Daphne van Kruistum is de vriendin van Richel Hogenkamp, een Nederlandse tennisster. Daphne heeft zelf in de top van Nederland gevoetbald: ze kwam zelfs voor ADO Den Haag uit in de Eredivisie. Ze hebben sinds augustus 2015 officieel een relatie.

Inhoudsopgave

Daphne van Kruistum vriendin Richel Hogenkamp

Daphne van Kruistum is op 2 oktober 1993 geboren. Ze doorliep de jeugdopleiding van voetbalclub ADO Den Haag en speelde in het seizoen 2010/2011 nog vier wedstrijden voor de Hofstedelingen in de Eredivisie, op het hoogste niveau van Nederland dus.

Daarna kwam de vriendin van Richel Hogenkamp nog uit voor Ter Leede, SC Buitenveldert en tegenwoordig DTS uit Ede, in de Topklasse.

© Instagram

Daphne van Kruistum voormalig voetbalster ADO Den Haag

In haar vrije tijd gaat Daphne graag op pad met vrienden, of pakt ze samen met Richel het vliegtuig naar een ver en warm land. Voor spannende avonturen als bungeejumpen is Daphne ook te porren.

De Doetinchemse tennisster Richel Hogenkamp won in de juniorenklassen al meerdere prijzen. Sinds 2010 behoort ze tot het Nederlandse Fed Cup-team en ze sleepte reeds de ene na de andere ITF-titel binnen in haar carrière.

Richel Hogenkamp toptennisster

In 2020 mocht Hogenkamp aantreden op het kwalificatietoernooi van de Australian Open, maar ze verloor in de eerste ronde gelijk van haar Chinese opponent. Na afloop haalde Hogenkamp flink uit naar de organisatie, want de rook die rond Melbourne hing als gevolg van de bosbranden in het land speelde flink parten. Gelukkig was vriendin Daphne van Kruistum aanwezig om haar te steunen!