Spelersvrouw.nl

Daphne van der Linden is de vriendin van Jeffrey de Zwaan

Daphne van der Linden vriendin Jeffrey de Zwaan

Daphne van der Linden is de vriendin van Jeffrey de Zwaan. De darter is goed bezig op professioneel gebied, maar blijkt het in zijn privéleven ook aardig op orde te hebben. Jeffrey is sinds begin 2017 samen met Daphne en de twee zijn dolgelukkig. Misschien is zij wel de reden dat Jeffrey momenteel de ene na de andere top darter naar huis stuurt, onder meer tijdens de World Matchplay Darts.

Inhoudsopgave

Daphne van der Linden vriendin Jeffrey de Zwaan

Daphne van der Linden is de vriendin van Jeffrey de Zwaan. Waar Jeffrey vanwege zijn beroep echt in de spotlights staat, kunnen we dat van Daphne niet zeggen. Wat we wel weten, is dat Jeffrey en Daphne sinds begin 2017 een stelletje vormen. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen en wat Daphne in het dagelijks leven doet, is echter niet bekend.

Wat wel duidelijk is, is dat Jeffrey de Zwaan al enige tijd timmert aan zijn carrière als darter en ook toen hij nog niet de allerbeste resultaten boekte, stond Daphne dus al aan zijn zijde. Zelfs na een nederlaag was er dan ook altijd wel iemand om hem te troosten.

Jeffrey de Zwaan als darter

Jeffrey de Zwaan uit Rijswijk had als klein jongetje maar één droom: profvoetballer worden. Alhoewel hij thuis ook een dartbord had, trok hij toch meer naar voetballen toe. Totdat een vriend van Jeffrey hem een keer meenam naar een dart club en Jeffrey zijn hart verloor aan darten.

Sindsdien begon de carrière van Jeffrey, al moest hij wel nog enige tijd wachten op zijn eerste echte overwinning. Die volgde in 2018 tijdens de Leidschendamse kampioenschappen voor de jeugd. Daarna volgden al gauw een Nederlands kampioenschap, een Europees kampioenschap en een wereld kampioenschap. Jeffrey, ook wel bekend als The Black Cobra, won zelfs de Winmau World Masters Youth. In 2018 verraste hij vriend en vijand door in de World Matchplay zowel Michael van Gerwen als Adrian Lewis naar huis te sturen.

Daphne van der Linden is te volgen via Facebook en Instagram.