Spelersvrouw.nl

Daphne Govers, de mooie vriendin van Michael van Gerwen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 24 augustus 2022

Michael van Gerwen heeft al geruime tijd een relatie met Daphne Govers. Ze zijn al ruim tien jaar samen, trouwden in 2014 en kregen in 2017 hun eerste kindje. Op 19 september 2019 kondigden ze ook al aan dat er een tweede kleine aan zit te komen.

Daphne Govers is kapster van beroep. Wat dat betreft heeft ze aan Michael van Gerwen niet echt een ideaal model om op te oefenen, gelukkig heeft de zeer succesvolle inwoner van Vlijmen andere kwaliteiten. Hun liefde bloeide op via het broertje van vriendin Daphne, die groot fan was van Van Gerwen. Via hem leerden Michael en Daphne elkaar kennen.

In 2014 traden ze in Vlijmen in het huwelijksbootje, waarbij Vincent van der Voort, eveneens darter en naar verluid de beste vriend van ‘Mighty Mike’, optrad als getuige. De afgelopen jaren lijkt alles wat Van Gerwen aanraakt in goud te veranderen. Zodoende zijn ze in staat om naar een groter huis te verkassen en kon Daphne haar baan als kapster op een lager pitje zetten. In de dagen dat Mighty Mike geen belangrijke wedstrijden of toernooien heeft, reizen ze graag de wereld over om in luxe te genieten van het succes.

Inhoudsopgave

Michael van Gerwen heeft een relatie met Daphne Govers

Toch was het niet altijd koek en ei. Britse boulevardpers smulde in 2015 van een vermeende affaire van de darter. Hij zou via sms contact hebben gehad met de wulpse Stacey Owen. Bovendien kwam het ook tot een rendez-vous in een hotel. Owen doet in The Sun een boekje open. Van Gerwen zou amper acht maanden nadat hij trouwde met Daphne een kamer hebben geboekt in een goedkoop hotel, waar hij zou hebben geprobeerd van bil te gaan met zijn ‘fan’.

Slippertje Might Mike met fan Stacey Owen

Volgens Stacey Owen zou geen intimiteit hebben plaatsgevonden, maar desondanks stelde ze: ,,Iedereen moet weten wat voor een man hij is: een vuile rat”. The Sun doopte de Nederlandse darter direct tot ‘The Lying Dutchman’. Van Gerwen op zijn beurt ging diep door het stof over zijn buitenechtelijke flirt: ,,Mijn aandacht gaat nu uit naar mijn familie en mijn vrouw Daphne, wie ik mijn onvoorwaardelijke excuses aanbied.” Ondanks het slippertje besloot Daphne Govers haar vriend Michael van Gerwen te vergeven. ,,We houden zielsveel van elkaar, dat is het belangrijkste.”
1 comment