Spelersvrouw.nl

Daphne Alderts is de vriendin van Kars Jansman

Daphne Alderts vriendin Kars Jansman

Daphne Alderts is de vriendin van Kars Jansman. Jansman is één van de veelbelovende jonge talenten op het gebied van schaatsen en slaagde er in 2018 in om een wereldbekerticket te veroveren. Ook zijn vriendinnetje Daphne is regelmatig op het ijs te vinden. Alhoewel zij de wereldbeker nog niet haalde, lijkt ook zij een talent om rekening mee te houden voor de toekomst.

Daphne Alderts vriendin Kars Jansman

Daphne Alderts is de vriendin van Kars Jansman. Daphne poseert op de foto’s voor haar social media-kanalen regelmatig met haar vriendje Kars. Toch is het niet helemaal duidelijk hoelang de twee al verliefd op elkaar zijn, maar in ieder geval bekend is dat ze al langer dan een jaar samen zijn. De twee hebben elkaar ongetwijfeld leren kennen bij de sport die ze allebei uitoefenen: schaatsen.

Hoe het leven van Daphne er verder uitziet, is ze niet heel openhartig over. Uit foto’s op haar Instagram-profiel wordt wel duidelijk dat ze graag met vriendinnen is en dat ze ook graag op de fiets zit om haar conditie op peil te houden. Gezien de twee het schaatsen allebei serieus oppakken, lijkt het een kwestie van tijd tot we meer van ze gaan horen.

Daphne Alderts is te volgen via Instagram en Facebook.

 

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphnealderts) op

 

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphnealderts) op