Spelersvrouw.nl

Daniela Ramirez de vriendin van Kristopher Da Graca

Daniela Ramirez vriendin Kristopher Da Graca

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Daniela Ramirez is de vriendin van Kristopher Da Graca. De Zweedse verdediger van VVV-Venlo zet in zijn vrije tijd de bloemetjes buiten met een echte schone, die wel van een potje reizen houdt!

Inhoudsopgave

Daniela Ramirez vriendin Kristopher Da Graca

Waar Daniela Ramirez precies vandaan komt en wat ze uitvoert in het dagelijks leven is onbekend, maar ze is wel behoorlijk actief op het sociale medium Instagram. Gaan we af op haar foto’s, dan durven we wel te beweren dat de vriendin van Kristopher Da Graca van reizen, lekker eten en loungen op het strand houdt (plus lekkere cocktail).

Kristopher Da Graca Zweedse verdediger met Kaapverdische roots

Kristopher Da Graca is een Zweedse verdediger met Kaapverdische roots. Als jonge jongen maakte hij onderdeel uit van de jeugdopleiding van Arsenal, maar op een gegeven moment besloot hij zijn geluk te beproeven bij IFK Göteborg. Daar groeide hij al snel uit tot een vaste waarde in de defensie.

Kristoper Da Graca speler VVV-Venlo

In de wintertransferperiode van 2021 besloot VVV Kristopher Da Graca op te pikken in Zweden. De verdediger toonde zich verheugd op de officiële clubwebsite van de Limburgers: “Ik ben blij met de mogelijkheid om voor VVV uit te mogen komen in de Nederlandse Eredivisie. Het is een volgende stap voor mij. Ik zie het dan ook als een mogelijkheid om mezelf verder door te ontwikkelen en te investeren in mijn toekomst.” Daarbij wordt hij natuurlijk gesteund door zijn vriendin Daniela Ramirez!