Spelersvrouw.nl

Daniela Jehle, de Nederlandse vriendin van Marc Andre Ter Stegen

Daniela Jehle vriendin Marc Andre Ter Stegen

Marc Andre Ter Stegen heeft sinds 2012 een relatie met de Nederlandse Daniela Jehle. Ze hebben samen een hond genaamd Bali, die enkele jaren geleden enige tijd vermist was.

Daniela Jehle is een vrouw van de wereld. Ze studeerde een jaar aan de High School in San Diego, California. Ze vervolgde haar studie Architectuur in Barcelona, waar ze terugkeerde toen haar vriend Marc Andre Ter Stegen tekende bij FC Barcelona.

Sindsdien is ze één van de populairste WAGS in de Spaanse media. Ze is een dochter van Lukas Pubben en moeder Dagmar. Enkele jaren geleden gingen haar ouders uit elkaar. Ze heeft zusjes Katharina en Stefanie en broer Timo. Haar moeder Dagmar kreeg in haar nieuwe relatie ook een dochter: Lynn. Naast haar studie vult Daniela Jehle haar tijd met het maken van uitstapjes met haar vriend Marc Andre Ter Stegen en het maken van sportieve en sexy selfies op haar Instagram-account, waarop ze bijna honderd duizend volgers heeft.

Nederlandse vriendin Marc Andre Ter Stegen: Daniela Jehle

De mooie blondine, die door Marc Andre liefkozend ‘Dela’ wordt genoemd, bezoekt vrijwel alle wedstrijden van FC Barelona. Ze wonen samen in Castelldefels. Interviews geeft ze zelden. Ook Marc Andre Ter Stegen is een man van weinig woorden. Hij geeft niet graag interviews en is ook geen speler die met zijn privéleven te koop loopt. En ondanks het feit dat Marc Andre Ter Stegen al jarenlang een relatie heeft met Daniela is nog altijd nooiut naar buiten gekomen hoe ze elkaar hebben leren kennen.

Marc Andre Ter Stegen wordt in Duitsland vaak vergeleken met zijn voorbeeld Oliver Kahn. Na zijn overstap van Borussia Mönchengladbach naar FC Barcelona leek hij het Manuel Neuer lastig te gaan maken om de positie van eerste doelman van het Duitse nationale elftal, maar tot zijn eigen frustratie speelt Ter Stegen lang niet alle wedstrijden in Barcelona. Hij zou in Nou Camp een kleine drie miljoen euro per jaar verdienen.

Een foto die door danijehle_ is geplaatst op

Een foto die door danijehle_ is geplaatst op

Een foto die door danijehle_ is geplaatst op

Een foto die door danijehle_ is geplaatst op