Spelersvrouw.nl

Claudia Lai, vriendin van Radja Nainggolan

Claudia Lai vriendin Radja Nainggolan

Radja Nainggolan heeft een relatie met de zes jaar oudere Claudia Lai. Ze trouwden in 2011 en hebben een dochtertje: Aysha. Nainggolan voetbalt al jaren in Italië en leerde daar ook zijn vrouw Claudia kennen. Lai is Italiaanse. Ze delen een liefde voor tattoos.

In 2014 leek hun huwelijk in zwaar weer te zijn gekomen toen Italiaanse media er melding van maakten dat de Rode Duivel zijn vrouw in Cagliari het ziekenhuis in zou hebben geslagen. Op straat zou ze – in het bijzijn van hun dochter die vanuit de auto toekeek – enkele raken klappen hebben gehad. Nainggolan erkende dat er destijds wat relationele problemen waren, maar ontkende te hebben geslagen. Volgens Claudia was het slechts ‘bekvechten’. Niettemin zou ze volgens Italiaanse media met schaafwonden naar het ziekenhuis zijn gebracht en twintig dagen niet hebben kunnen werken. Tevens zou ze een aanklacht hebben ingediend en dreigde vervolging wegens huishoudelijk geweld, bedreigingen en verwondingen.

Claudia Lai is Claudia Nainggolan geworden

Radja Nainggolan reageerde op Twitter: ,,Ik wil één ding zeggen aan iedereen. Jullie moeten je met jullie eigen zaken bezighouden. Er zijn problemen in mijn gezin, maar ik heb mijn handen niet gebruikt.” Claudia voegde daaraan toe: ,,Wie ruziet er niet met haar man? Het ging alleen over wat gebekvecht.”

Eind van het liedje is dat het koppel nog steeds bij elkaar is en dat er mogelijk zelfs opnieuw gezinsuitbreiding op komst is. Het is niet geheel duidelijk wat Claudia Lai in het dagelijks leven doet, behalve dan zeer regelmatig foto’s van haar, haar dochter en hun kat met haar volgers op Instagram delen. Ook is ze gefascineerd door mode, met wat gothische en donkere invloeden. Ook leer en aparte schoenen tref je in haar kledingkast. Zoals eerder geschreven is ze nogal gecharmeerd van tatoeages en oude sieraden. Uiteraard is ze regelmatig op de tribune te vinden als vriend Radja Nainggolan moet voetballen.