Spelersvrouw.nl

Christoph Rosenmöller de vriend van Pien Dicke

Christoph Rosenmoller vriend Pien Dicke

Christoph Rosenmöller is de vriend van Pien Dicke. De hockeyster van de Oranje Dames en SCHC is helemaal in haar sas met haar liefdesrelatie met Christoph Rosenmöller!

Christoph Rosenmöller vriend Pien Dicke

Christoph Rosenmöller volgde de studie Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en liep stage bij de Eredivisie-voetbalclubs Ajax en FC Utrecht. In 2015 studeerde hij af en ging hij aan de slag bij het Sport Medisch Centrum in Amsterdam. Daarnaast is hij werkzaam bij de hockeybond, dus de vraag ‘waar heeft Christoph zijn vriendin Pien Dicke leren kennen?’ beantwoorden is geen hogere wiskunde.

Het Instagram-account van Rosenmöller staat op privé, maar gelukkig plaatst Dicke zo nu en dan een kiekje van de tortelduifjes, zij het spaarzaam.

Pien Dicke hockeyster SCHC en Oranje Dames

Pien Dicke viel in 2019 op bij haar jeugdliefde HDM en verdiende een mooie transfer naar topclub SCHC. Ze had amper tijd nodig om zich aan te passen aan het gewenste niveau, want in haar eerste veertien wedstrijden voor haar nieuwe team scoorde ze tien goals! Op het EK 2019 in Valencia was ze goed voor vier doelpunten namens Jong Oranje en in 2020 mocht ze daarom haar debuut maken bij de Oranje Dames.

Pien is een aanvalster, maar het maakt haar helemaal niks uit wie de doelpunten precies maakt. Als die maar gemaakt worden: “We hebben een aantal meiden in ons team bij SCHC die een neusje voor het goal hebben. Een daarvan ben ik. Toch maakt het mij aan het einde van de strijd niet uit, wie de doelpunten maakt. Ik wil gewoon altijd winnen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pien (@pien_dicke)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pien (@pien_dicke)