Spelersvrouw.nl

Christina Ginter is de vrouw van Matthias Ginter

Christina Ginter is de vrouw van Matthias Ginter

Christina Ginter is de Vrouw van . Matthias vroeg Christina op 28 december ten huwelijk wanneer ze een jaar later trouwde. Matteo, is de zoon van het stel. Op dit moment lijkt het gezin dolgelukkig. Het gezin woont in Freiburg, hier voetbalt Matthias Ginter op dit moment.

Matthias Ginter is een Duitse voetballer die speelt op de positie van centrale verdediger. Hij is geboren op 19 januari 1994 in March. Matthias Ginter begon zijn carrière in de jeugd van SV March, waarna hij naar 8 seizoenen vertrok naar SC Freiburg dat hem al op jonge leeftijd wist te scouten.

Bij deze club speelde hij tot 2012 in de jeugd, waarna hij bij het eerst elftal werd gehaald. Daar heeft hij twee seizoenen gespeeld, waarna Ginter vertrok naar Dortmund.

Inhoudsopgave

De carrière van Matthias Ginter

De carrière van Matthias Ginter begon in Freiburg. Na enkele jaren in de jeugd te hebben gespeeld voor deze club, maakte Ginter op 21 januari 2012 zijn officiële debuut tegen Augsburg.

Matthias Ginter speelde vanaf de basis en wist zelfs de winnende te scoren in de 88e minuut vanuit een vrije trap die scherp aan werd gesneden voor Michael Lumb. Matthias Ginter werd twee dagen later pas 18. Daarmee werd Ginter ook direct de jongste speler ooit die scoorde voor Freiburg. 

Het vertrek naar Borussia Dortmund

De goede prestaties bij Freiburg bleef ook de top in Duitsland niet onopgemerkt. Matthias Ginter vertrok in 2014 op toen 20-jarige leeftijd naar Borussia Dortmund, waar hij 67 wedstrijden voor speelde. In het seizoen 2017 werd hij verkocht aan Borussia Mönchengladbach.

Waar hij vanaf 2017  –  2022 inmiddels 70 wedstrijden heeft gespeeld. In deze 70 wedstrijden wist Ginter 7 keer te scoren overigens. Niet slecht voor een centrale verdediger. Het grootste deel van deze doelpunten wist Matthias Ginter met het hoofd te maken, niet zo gek te bedenken dat hij 1.88 m is. 

De interlandcarrière van Ginter

Ginter maakte op 5 maart 2014 zijn debuut in het shirt van Duitsland. Hij speelde tegen Chili in een oefeninterland die werd gewonnen met 1-0. Hij speelde deze wedstrijd maar 5 minuten, aangezien Ginter pas in de 89e minuut het veld in kwam. Ginter kwam in de periode vanaf 2014 tot en met 2022 40 keer uit voor Duitsland, waarin hij twee keer het net wist te vinden.

In het Duitse elftal speelde hij samen met onder andere: Kai Havertz, Marco Reus en Marc-André ter Stegen.

Christina Raphaella & Matthias Ginter

Christina Ginter is de vrouw van Matthias Ginter is geboren net zoals haar inmiddels man in 1994. Ze heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft een rijke carrière als model. De twee zijn op 19 mei 2018 in het huwelijksbootje gestapt en kregen op 19 januari 2020 hun eerste kind.

Christina Raphaella social media

Door de modellencarrière van Christina Raphaella, is ze alles behalve een onbekende op Instagram. Met haar ruim 30.000 volgers plaatst ze bijna dagelijks wel iets nieuws. Van een foto in bikini tot verschillende foto’s met haar gezin. Alles is te volgen op haar Instagram.