Spelersvrouw.nl

Chloé Jay, vriendin van Steven Bergwijn

Chloé Jay is de vriendin van Steven Bergwijn. Chloé Jay woont in Vlaardingen, heeft een flinke bos krullen en een zeer vrouwelijk figuur. Hun relatie houdt al een behoorlijke tijd stand.

Chloé Jay vriendin Steven Bergwijn

Chloé Jay is de vriendin van Steven Bergwijn. De twee zijn al langere tijd gelukkig met elkaar. In 2015 werd Chloé Jay al gespot op de Instagram-pagina van Bergwijn. Chloé Jay Lois, zoals ze zichzelf noemt, is danseres en tevens model. Ze heeft qua uiterlijk wel wat weg van Stephanie Bertram Rose, de vriendin van Gregory van der Wiel.

Niet duidelijk is of Steven Bergwijn en zijn vriendin al samenwonen. In 2015 vertelde de aanvaller in een interview nog dat hij een deel van de week met zijn vader in een appartement in Eindhoven verblijft. Bergwijn wordt vaak gezien als de toekomstige opvolger van Memphis Depay, met wie hij goed bevriend is. De vleugelaanvaller staat dan ook nadrukkelijk op de radar van veel Europese topclubs, waarbij Chelsea zelfs in het verleden als eens een poging deed om de PSV’er in te lijven. Het lijkt een kwestie van tijd alvorens Steven Bergwijn en Chloé Jay samen de stap naar het buitenland maken.

Steven Bergwijn en Ajax

Steven Bergwijn werd op 13-jarige leeftijd weggestuurd bij Ajax, waar hij in de jeugdopleiding zat. Het gerucht gaat dat zijn vader ruzie had met een jeugdtrainer. Bergwijn over die tijd: “Ik speelde in de C2-junoren onder Orlando Trustfull, met jongens als Donny van de Beek en Abdelhak Nouri, maar ik had het daar niet echt meer naar m’n zin”, meent de jongeling.

“Ik had gewoon geen plezier meer in het voetballen, laat ik het daarop houden.” Hij verkaste naar PSV, waar hij als toptalent wordt gezien. Het is niet bekend welk salaris Bergwijn opstrijkt in Eindhoven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💆🏽‍♀️

Een bericht gedeeld door Chloé (@chloejaylois) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Focus on what matters 🧘🏽‍♀️

Een bericht gedeeld door Chloé (@chloejaylois) op